- Poruka
- 23.062
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
totalni ludaci
i ona i on
ne bih dosao u tu situaciju
Nikada ne reci nikad.
- - - - - - - - - -
Pazi toliko se prica o muskom nasilju, cak je i ovo svrstano kao napad muskarca na zenu.
Ne bih mogao da udaram partnerku cak i da primim par udaraca, ali bih otisao...
- - - - - - - - - -
Naravno da hoce. Prekoracenje nuzne odbrane.
Ne bih mogao da udaram partnerku cak i da primim par udaraca, ali bih otisao...
- - - - - - - - - -
Naravno da hoce. Prekoracenje nuzne odbrane.
Hoces da kazes da je ovaj primio par udaraca?
Vise od par, ali ti udarci nisu bili toliko opasni ipak.
U nasem zakonodavstvu je tako. Ako te neko napadne fizicki, a ti njemu uzvratis motkom i razbijes ga onda si i ti odgovoran za nesto.
Da ne govorim da se na primer bokseri racunaju kao da uvek imaju hladno oruzje.
Vise od par, ali ti udarci nisu bili toliko opasni ipak.
U nasem zakonodavstvu je tako. Ako te neko napadne fizicki, a ti njemu uzvratis motkom i razbijes ga onda si i ti odgovoran za nesto.
Da ne govorim da se na primer bokseri racunaju kao da uvek imaju hladno oruzje.
Jednom sam samo popizdeo toliko da sam hteo da udarim žensku , već podigao ruku a svest počela da se pretvara u "životinjsku" i zamagljenu ( kod mene izuzetno retka pojava ako je bes uzrok )...ali nisam je udario.
Ženska sa snimka je mnogo bezobrazna i ako je neka zaslužila to je ona...ali scena je baš odvratna.
Mogao je jednom elegantnom šamarčinom da je patosira i to bi bilo i zasluženo i Bogu drago...ali nabadanje pesnicama ?
Onaj njujorški autobusdžija lepo reče ( pre nego što je iznabadao žensku koja ga ošamarila): "Ponašaj se kao muško i tretiraću te kao muško".... ali hbg, pesnicama po ženskom licu, mnogo je kume.
Možda šamar + piškiriškenje po kosici ( za neke teške skotove)
Da me neka zena koja mi nije nista napadne ovako dobila bi pesnice zaista, i tako i treba, mada i to opet zavisi i od konteksta i od situacije, ima bas bahatih i blesavih zena, ali partnerka ili neka do tada dobra drugarica.
Ne bih mogao nikad.![]()
Znači da ne poznaješ zakon
Guglaj "stanje razdraženosti"
Možeš da prođeš i bez kazne ( ako nema loma kostiju i teških povreda)
Ovaj snimak se vrtoglavo prosirio kao primer nasilnickog ponasanja muskaraca nad zenama. Njene radnje nisu uzete u obzir koje su dovele do toga. Vidi se da je covek veoma besan, da je u stanju pomracenju uma. Koliko bi vas izdrzalo da vas zena ovako bije i ponizava na ulici? A po njoj se vidi da ona nikada ne bi pomislila da bi je ovaj ikada udario.
Udario bi je ti dijademom i barbikicom ... izbo brošem , razbio flašicu parfema po glavi![]()
Ona jeste muškarača i idiot a za njega ostaje samo da se nagađa koliko je stvarno bio u "stanju razdražljivosti". Verovatno si u pravu - da je pre bio nasilan, ne bi ona ni qrabecala..a sa druge strane, primitivne žene vole batine . Pogotovo na Balkanu i Istočnoj Evropi , primitvki ne manjka..
U svakom slučaju, ono NIJE dobarprimer "nasilja nad ženama" vec pre prekoračenja odbrane i slično
Ma nema ovde nikakve kazne, osim što vozi pijan i što bi oboje verovatno išli na ispiranje želudca ...
A inače, da je i napravio tu neko sranje - lik je u stanju smanjenje uračunljivosti (očiglednan stond) ali pitanje je da li je i bitno smanjena uračinljivost to se računa, ...
Devojka dobrovoljno ulazi u auto..
Al je sila što juri onu prolaznicu, koja se umešala, da je bije.... junačina ...
Neam pojma ... ako je krupnija, mozda bi i morao biti malo grublji ... hebo ti to, sto je sigurno, sigurno je
Ako je sitnija, sprijecio bi da me udara tako sto bi joj ruke drzao ...
Znači da ne poznaješ zakon
Guglaj "stanje razdraženosti"
Možeš da prođeš i bez kazne ( ako nema loma kostiju i teških povreda)
Reagovao je afekrtivno, ali je uspeo da se iskontroliše.. da je tukao prolaznicu, odgovarao bi..Besan, ljut, ova ga samarala, sutirala, svasta mu govorila i odjednom nailazi neka da se mesa i staje na njenu stranu. Ko zna sta mu je jos rekla
A znas li da po osnovnim skolama ima nekih lujki koje mlate mladje i neznije decake.
Slusao sam jednom pricu u autobusu da je dete peti razred, neki nezniji decak, totalno povucen, bio bas povredjen od neke osmakinje i nastavnici nista.![]()
Reagovao je afekrtivno, ali je uspeo da se iskontroliše.. da je tukao prolaznicu, odgovarao bi..
Lik koji snima, ne pada mu na pamet da se meša, i verovatno je za klipom imao gomilu pregleda
Sasvim racionalno.
Ovakve devojke se ostavljaju bez prevoza, tukla ga je pesnicama, on je samo uzvratio, kad je video da je pala, tu se on isto iskontrolisao jer mogao ozbiljno da je povredi....
Trebao je da je ostavi kao psa čim je počela da ga udara...to je najpametnije rešenje..