Šta biste Vi rado obukli,nosili... ?

IMG_20211108_011850.jpg

dae6cba4b836d6e017fe2942c0b0c21c

Izvinjavam se zbog veličine slike.

Da li neko ima ideju šta je ovo ispod džempera, neka haljina ili?

To je sa sajta https://www.aboutyou.ch/p/leger-by-lena-gercke/pullover-juna-4060066 tako da znam da nije prišivena čipka nego je nešto ispod.
mnogo slatko :heart: i ja bih...mozda ne u beloj boji :think:
ne znam sta bi drugo moglo biti sem neke spavacice...kojih inace takvih nigde nisam videla da se prodaju..samo one na bretele...
ili kao neka haljina za plazu...poput ove..

220f3b243301b0ea2cb68ce44ca86ebe.jpg

odlicna ideja! mislim i ta kombinacija..hvala tebi :)

nego mi taj dzemper preskup...slicih sada bukvalno svuda ima za oko 15tak evra...

I meni je cena malo jača, zapravo ja sam tako generalno malo racionalnija osim za jakne. Jedino mi za jaknu nije žao para, za sve ostalo tražim jeftinije varijante. Sad sam nakupovala donji veš na black friday 70%jeftinije, da nije toga pitanje je da li bih investirala :lol:

I meni je cena malo jača, zapravo ja sam tako generalno malo racionalnija osim za jakne. Jedino mi za jaknu nije žao para, za sve ostalo tražim jeftinije varijante. Sad sam nakupovala donji veš na black friday 70%jeftinije, da nije toga pitanje je da li bih investirala :lol:
ne znam odakle si...
ja se retko kada odlucujem da kupim sa stranih sajtova...
jednom su me odrali posteno za postarinu ili carinu...sta god da je bilo...ne secam se...
mislim da je Fashion Nova sajt bio...

Legend cesto sa sajta, i bude super meni...
A sad sam sa Planete, smorile me popustima i black friday dealom...pa gledao šta ima i valjda sam našao nešto da mi odgovara...

Prošli put sam naručio crvene adidas patike, a dobio ne crvene, nisu roze ni lilave, ali nisu ni crvene...Neka čudna nijansa. Moguće da je slika slagala.....
Broj je odgovarao, i koristio sam je uglavnom samo u teretani kad sam išao, možda bih ttrebao i to opet, mada izgubih sav višak.... skoro...

Back