Šta biste Vi rado obukli,nosili... ?

Legend cesto sa sajta, i bude super meni...
A sad sam sa Planete, smorile me popustima i black friday dealom...pa gledao šta ima i valjda sam našao nešto da mi odgovara...

Prošli put sam naručio crvene adidas patike, a dobio ne crvene, nisu roze ni lilave, ali nisu ni crvene...Neka čudna nijansa. Moguće da je slika slagala.....
Broj je odgovarao, i koristio sam je uglavnom samo u teretani kad sam išao, možda bih ttrebao i to opet, mada izgubih sav višak.... skoro...
ja taj Legend zaboravim i da postoji...
gde se sada preselila prodavnica?

Legend cesto sa sajta, i bude super meni...
A sad sam sa Planete, smorile me popustima i black friday dealom...pa gledao šta ima i valjda sam našao nešto da mi odgovara...

Prošli put sam naručio crvene adidas patike, a dobio ne crvene, nisu roze ni lilave, ali nisu ni crvene...Neka čudna nijansa. Moguće da je slika slagala.....
Broj je odgovarao, i koristio sam je uglavnom samo u teretani kad sam išao, možda bih ttrebao i to opet, mada izgubih sav višak.... skoro...

Idi opet u teretanu molim te, da se ne brukaš kad obučeš moj poklon da ti salce visi :lol:

To je plan...Nije da nemam kupaći, ali mi treba novi loto crveni....LOL....
Ja ti to kažem da se ne trošim bez veze da ti kupujem poklon ako ti ne stoji :lol:
Ovako dobro, minimum:

borat.jpg

Ja bih rado nosila,recimo,neko krzno. Uvek sam fan krzna, ali,nemam sad kao neko bogat na primer. Mislim da je krzno uvek in, i lepo izgleda, daje na bogatom dojmu.Naravno nije poenta delovati bogato :zpozdrav2:z:girl: ali odaje utisak elegancije,pristojnosti i dobrog ukusa. Mislim da su bunde uvek prava stvar, koliko god godina imala, posebno za starije gospododje.Kada vidim onako neku stariju gospodju u bundi,odmah imam dojam da ima ukusa i stila. Mislim da i mlade devojke mogu da ih oblace,bilo sta samo da ima krzno, deluje dobrostojece,a valjda je bitno kad si u srednjoskolskim danima pa i na fakultetu da delujes dobrostojece i spremno za skolu, u nekim lepim izdanjima.

Back