4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Da me vide na ulici lol....ko prsluk za biciklistu ili motociklistu na polaganju hahaha...ali ta bojaaaa![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da me vide na ulici lol....ko prsluk za biciklistu ili motociklistu na polaganju hahaha...ali ta bojaaaa![]()

ja taj Legend zaboravim i da postoji...Legend cesto sa sajta, i bude super meni...
A sad sam sa Planete, smorile me popustima i black friday dealom...pa gledao šta ima i valjda sam našao nešto da mi odgovara...
Prošli put sam naručio crvene adidas patike, a dobio ne crvene, nisu roze ni lilave, ali nisu ni crvene...Neka čudna nijansa. Moguće da je slika slagala.....
Broj je odgovarao, i koristio sam je uglavnom samo u teretani kad sam išao, možda bih ttrebao i to opet, mada izgubih sav višak.... skoro...
Da me vide na ulici lol....ko prsluk za biciklistu ili motociklistu na polaganju hahaha...

ne znam...malo hladno to za ovo vremeDa me vide na ulici lol....ko prsluk za biciklistu ili motociklistu na polaganju hahaha...

Na Korzou je gde je i bio...ja taj Legend zaboravim i da postoji...
gde se sada preselila prodavnica?
ja sam isla u Stop shop...blize mi je...ali tamo ih nema vise...mislim baremNa Korzou je gde je i bio...
Ali imaju i lep sajt... Legend.rs
Legend cesto sa sajta, i bude super meni...
A sad sam sa Planete, smorile me popustima i black friday dealom...pa gledao šta ima i valjda sam našao nešto da mi odgovara...
Prošli put sam naručio crvene adidas patike, a dobio ne crvene, nisu roze ni lilave, ali nisu ni crvene...Neka čudna nijansa. Moguće da je slika slagala.....
Broj je odgovarao, i koristio sam je uglavnom samo u teretani kad sam išao, možda bih ttrebao i to opet, mada izgubih sav višak.... skoro...

Misliš shoppie, da nema...ja sam isla u Stop shop...blize mi je...ali tamo ih nema vise...mislim barem
Plivanje planiram da idem opet. Mrzim ambijent teretane ako ne moram....Idi opet u teretanu molim te, da se ne brukaš kad obučeš moj poklon da ti salce visi![]()
Plivanje planiram da idem opet. Mrzim ambijent teretane ako ne moram....

To je plan...Nije da nemam kupaći, ali mi treba novi loto crveni....LOL....Pet puta nedeljo plivanje po dva sata pa se javi!![]()
Ja ti to kažem da se ne trošim bez veze da ti kupujem poklon ako ti ne stojiTo je plan...Nije da nemam kupaći, ali mi treba novi loto crveni....LOL....

| Hvala Vam što ste kupovali na sajtu LEGEND.RS , nadamo se da ćete doći ponovo ili nas posetiti u nekom od naših maloprodajnih objekata. |

ali odaje utisak elegancije,pristojnosti i dobrog ukusa. Mislim da su bunde uvek prava stvar, koliko god godina imala, posebno za starije gospododje.Kada vidim onako neku stariju gospodju u bundi,odmah imam dojam da ima ukusa i stila. Mislim da i mlade devojke mogu da ih oblace,bilo sta samo da ima krzno, deluje dobrostojece,a valjda je bitno kad si u srednjoskolskim danima pa i na fakultetu da delujes dobrostojece i spremno za skolu, u nekim lepim izdanjima.