- Poruka
- 71.188
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono što se meće na stol ili pred televizor haha...čipka neka...![]()
Izvinjavam se zbog veličine slike.
Da li neko ima ideju šta je ovo ispod džempera, neka haljina ili?
To je sa sajta https://www.aboutyou.ch/p/leger-by-lena-gercke/pullover-juna-4060066 tako da znam da nije prišivena čipka nego je nešto ispod.
mnogo slatko![]()
Izvinjavam se zbog veličine slike.
Da li neko ima ideju šta je ovo ispod džempera, neka haljina ili?
To je sa sajta https://www.aboutyou.ch/p/leger-by-lena-gercke/pullover-juna-4060066 tako da znam da nije prišivena čipka nego je nešto ispod.
i ja bih...mozda ne u beloj boji 
ovih haljina za plazu ima slicnih...
![]()

odlicna ideja! mislim i ta kombinacija..hvala tebiDobra ideja, hvala ti!
Probaću to da nađem ili u krajnjem slučaju samo čipku pa da se prišije na džemper. Tako uz neke overknees![]()

Ono što se meće na stol ili pred televizor haha...čipka neka...
A da vidimo vas ovako odevene? Lako se faliti modelima....

Kupih danas prsluk, da ne nosim zimsku jaknu kad baš zahladni, i kupaće da me motiviše da odem na plivanje na bazen, da je more iša bi svaki dan....Hoćeš da ti nađem šta bih da ti obučeš?![]()
neki domaci sajt ili?Kupih danas prsluk, da ne nosim zimsku jaknu kad baš zahladni, i kupaće da me motiviše da odem na plivanje na bazen, da je more iša bi svaki dan....
Još da stignu, valjda sam dobro izabrao... šta bi da mi kupiš?
odlicna ideja! mislim i ta kombinacija..hvala tebi
nego mi taj dzemper preskup...slicih sada bukvalno svuda ima za oko 15tak evra...

ne znam odakle si...I meni je cena malo jača, zapravo ja sam tako generalno malo racionalnija osim za jakne. Jedino mi za jaknu nije žao para, za sve ostalo tražim jeftinije varijante. Sad sam nakupovala donji veš na black friday 70%jeftinije, da nije toga pitanje je da li bih investirala![]()
Kupih danas prsluk, da ne nosim zimsku jaknu kad baš zahladni, i kupaće da me motiviše da odem na plivanje na bazen, da je more iša bi svaki dan....
Još da stignu, valjda sam dobro izabrao... šta bi da mi kupiš?

ali ta bojaaaaPa ne znamo se baš dobro pa ne bih previše para da rizikujem, znači... 4chf
![]()

To možda ali samo možda ako si ti gola sa mnom.... Drugačije nikako.... a ni tada verovatno...Pa ne znamo se baš dobro pa ne bih previše para da rizikujem, znači... 4chf
![]()