Sta bi vas sada usrecilo?

• Začetnik teme Začetnik teme Ank
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shinoda:
ja sam na majspejsu posle ponoci, ali ja nisam zanimljiv... verovatno zato ni meni niko ne pisuje! :?

Ma to je zato sto su ugrozeni nasim...hm.....zanimljivim licnostima pa se ne usude^^
ja sad lepo na Spejsu pregledavam narcisoidno svoje slike...haha pacenik...jel moze ovde negde da se ostavi link ka spejsu ako nista da me adduju ovi sto se svadjam sa njima...da komuniciramo :P

E... ovako, konacno jednom i ja da napisem nesto ovde. Nesto pravo i ozbiljno.
Setio sam se jedne plaze i danas nesto razmisljao, kako je pitanje kad cu opet imati prilike da odem tamo i kako je tamo bilo dobro itd... Svojevremeno sam prichao sa jednom forumashicom i tako smo malo otkrivali zajednicke momente i neostvarene snove, prichali o letovanjima i ko sta voli na moru... pomenuh tada tu plazu. Zna je i ona, bila je, svidela joj se... I falilo joj sto nije imao ko da joj tada pravi drustvo na pesku, pod zvezdanim nebom u toploj letnjoj noci i... eto, it was only fantasy of the moment.
Usrecilo bi je sigurno da se to nashe, ondasnje chavrljanje nastavi, sada i tamo, na toj plazi...
A mene njen smeshak na licu, sada i tamo, na toj plazi, pod tim nebom u letnjoj noci.

Mene bi usrecilo da je planeta Zemlja jedna velika kugla sladoleda od chokolade, sa mrvicama banane i pistaca, ti pistaci su u stvari rajsko cvece koje shtiti planetu od zlih kosmichkih sila, a mrvice banane su mali dobri ljudi koji se bore protiv zlih dvoglavih patuljaka [koji pokushavaju da preuzmu planetu]. NAravno ti mali ljudi i ti zli patljci su nevidljivi za ljudsko oko, i zato ih mi osecamo u vidu gripa migrene itd. Mali ljudi bacaju rajsko cvece na zle patuljke i tako utichu na njihove termoregulatore koji sluze da im drze ushi uspravno. A zli patljci se pomocu uspravnih ushiju konektuju sa glavnim svemirskim shtabom koji se nalazi na sivoj planeti, odakle Dart Vejder ometa radiotalase Herkula Poaroa koJI pokushava da reshi ovaj tezak sluchaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back