usretjilo bi me da sam opet na mom omiljenom mestu :-(
(slika)
(slika)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dumri na onim vozicima, kuchko!Cyber-BARABA:Shiki napravicu posebne fotke samo za tebe ((:Idem u ponedeljak.

Shinoda:Mamicu vam vasu, svi se tu nesto usrecujete... da ne ide neko u grcku slucajno pocetkom septembra!![]()

Pa sqvaj!Cyber-BARABA:

Ajde molim te, pa ne kuva telecu corbu, to je fakin' kava, 5 minutaKad_LupimLupim:Ko je normalan da kuva nesto po ovoj vrucini![]()

'Ocu nego shta.. I smrt je lepa tamoShinoda:dumri na onim vozicima, kuchko!![]()

A pa nije to tako jednostavno.. Nisam u svojoj kuci,a vec sam popila jednu kafu,neprijatno mi je da trazim joshShinoda:Pa sqvaj!bem te lenju!

Ovde nije vruceKad_LupimLupim:Ko je normalan da kuva nesto po ovoj vrucini![]()
Bash je prijatno (:Питам се само јел' акценат био на црвеном или на плавомShinoda:Pa sqvaj!bem te lenju!
XAXAXAXA idem ja!!!!!!!!Shinoda:Mamicu vam vasu, svi se tu nesto usrecujete... da ne ide neko u grcku slucajno pocetkom septembra!![]()
tebi neprijatno, m da!Cyber-BARABA:A pa nije to tako jednostavno.. Nisam u svojoj kuci,a vec sam popila jednu kafu,neprijatno mi je da trazim josh![]()

na oba!Dovla:Питам се само јел' акценат био на црвеном или на плавом![]()
Drago mi je zbog tebe!CoolSashka:XAXAXAXA idem ja!!!!!!!!![]()

HvalaShinoda:tebi neprijatno, m da!
na oba!
Drago mi je zbog tebe!![]()