Ariadnne
Početnik
- Poruka
- 25
Da mi neko opere kosu umesto sto sam moram sama i da mi izmasira stopala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citas mi misliDa mi neko opere kosu umesto sto sam moram sama i da mi izmasira stopala![]()
Ja sam namazala nekim losionom od bijelog luka korijen kose i tek sutra treba da perem, za oči me štipa.Da mi neko opere kosu umesto sto sam moram sama i da mi izmasira stopala![]()
Imaju stilovi balzami i samponiJa sam namazala nekim losionom od bijelog luka korijen kose i tek sutra treba da perem, za oči me štipa.I ja bih da mi neko opere kosu, ali sad.
Jako mi opada, imam šampon ali moram i taj losion.Imaju stilovi balzami i samponi
Zapravo nista se ni ne oseca
Bas prijatan neki miris imaju
I kosa bas lepa dodje nakon pranja
Parusan je jako dobar medicinski šampon protiv opadanja.Imaš i losion.Ja ga koristim.Msm, samo šampon bez losiona.Jako mi opada, imam šampon ali moram i taj losion.
U apoteci kupuješ?Parusan je jako dobar medicinski šampon protiv opadanja.Imaš i losion.Ja ga koristim.Msm, samo šampon bez losiona.
Imaš ga u Benu apotekama,nekad naručujem i online.Nema ga uvek u apotekama, brzo se proda.Sad ga imaju u Lilly drogerijama.U apoteci kupuješ?
jel dobar i kod perutu?Parusan je jako dobar medicinski šampon protiv opadanja.Imaš i losion.Ja ga koristim.Msm, samo šampon bez losiona.
To je šampon za žene.Postoj i Parusan šampon za muškarce.Možda je on dobar kod peruti.Ovaj ženski, stimuliše jačanje korena kose, sprečava prekomerno ispadanje kose kod žena i proređivanje kose.Msm, da se kod peruti ne koristi Parusan.jel dobar i kod perutu?
nema tu razlike za zene ili muskarce.bitno je da je kosa cista.pa nije to parfemTo je šampon za žene.Postoj i Parusan šampon za muškarce.Možda je on dobar kod peruti.Ovaj ženski, stimuliše jačanje korena kose, sprečava prekomerno ispadanje kose kod žena i proređivanje kose.Msm, da se kod peruti ne koristi Parusan.
Nije baš,...mislim da ne sadrže iste sastojke.Kod peruti sam čula da su dobri Vishy šamponi, raspitaj se u nekoj apoteci (moja koleginica koristi neki Vishy protiv peruti).nema tu razlike za zene ili muskarce.bitno je da je kosa cista.pa nije to parfem
oketNije baš,...mislim da ne sadrže iste sastojke.Kod peruti sam čula da su dobri Vishy šamponi, raspitaj se u nekoj apoteci (moja koleginica koristi neki Vishy protiv peruti).
Pitaću je koji, pa ću ti 'okačiti.
hoces na pice?Pitaću je koji, pa ću ti 'okačiti.
Ne mogu, hvala! Drugi put.hoces na pice?
koristim Syoss,bolji je nego H&SNe mogu, hvala! Drugi put.
Potraži muški šampon: Micoseb (protiv peruti) i Vishy muški protiv peruti (crna je bočica).
Ja koristim njihove farbe za kosu.Odlične su.Ovo su šamponi protiv peruti:koristim Syoss,bolji je nego H&S