Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.379
hahahahaha pojma nemas znaci....Da li stvarno veruješ u takve gluposti? Šta je EU osim protektorat USA?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahaha pojma nemas znaci....Da li stvarno veruješ u takve gluposti? Šta je EU osim protektorat USA?
A gde beze Srbi kada odu iz Srbije ?Da li stvarno veruješ u takve gluposti? Šta je EU osim protektorat USA?
I put do Pakla je popločan dobrim nadama ... Zašto, bre, Englezi pobegoše iz te gologuzije?To se sada Srbi nadaju.
A sta su to oni napredniji od npr. Nemacke ili Francuske???I put do Pakla je popločan dobrim nadama ... Zašto, bre, Englezi pobegoše iz te gologuzije?
hahahahaha pojma nemas znaci....
moze, ali ako ti dozvolim da po...pases....
Možda i nisu napredniji, dinastija je opaka i zla, ali, to moraš priznati, jesu pametniji ... Australija, Novi Zelanda, Kanada, čak i Foklandi su njihovi ...Malo ji je?A sta su to oni napredniji od npr. Nemacke ili Francuske???
Hvala tebi na tom Južnom Slavenstvu. Imali smo prilike uživati te blagodati od 1918-1991. Ne ponovilo se, nikad više.Zli ljudi u svakome vide neprijatelja, a glupi žele da se dele ... Nadam se da će pamet da zavlada, bez toga nema čemu da se nada, i da pronađe ono što nam je zajedničko, JUŽNO SLOVENSTVO, A NE DA ČAK I SVOJA IMENA IMAJU OD TUĐINA ... Hrvati su dobili ime po paževima (sluge) na dvoru Luja XIV, nosili su marame oko vrate, a te marame su Francuzi zazvali CROATE...Isto je s... i sa nama Srbima - mi smo se zazvali RASI, da se zna da smo braća od velikih Rusa, naša prva država na Balkanu zvala se RAŠKA, a glavni, prestoni, grad se zvao RAS ... Sve su nam to pokvarili Grci - zazvali su nas SERVI (nomadi), a neke budale su prihvatili to za ime svoje otadžbine ...
Ima i ploča gde se spominje "SAČUVAJ NAS, BOŽE, OD KUGE I HRVATA" ..."Zvonimir, kralj Hrvatski"
Samo u vašim glavama ima ta ploča!Ima i ploča gde se spominje "SAČUVAJ ME BOŽE OD KUGE I HRVATA" ...
https://www.intermagazin.rs/sacuvaj...oljacki-mentalitet-je-star-koliko-i-oni-sami/Samo u vašim glavama ima ta ploča
Na kojem to jeziku - marvinjski ne računam?A "servi" ne znači nomadi, nego sluge, robovi. Sve si pomiješala i izokrenula!
A gde beže Hrvati, Slovenci, Bugari, Rumini, Česi, Slovaci ..., a njihove države su članice EU? EU je Četvrti rajh i ništa drugo ...A gde beze Srbi kada odu iz Srbije ?
I što to znači? Prijevod?https://www.intermagazin.rs/sacuvaj...oljacki-mentalitet-je-star-koliko-i-oni-sami/
Pogledajte prilog 1075317
Na kojem to jeziku - marvinjski ne računam?
Rade Srbi i u Hr , šta je problem veća kinta nego u Srbiji..https://www.intermagazin.rs/sacuvaj...oljacki-mentalitet-je-star-koliko-i-oni-sami/
Pogledajte prilog 1075317
Na kojem to jeziku - marvinjski ne računam?
A gde beže Hrvati, Slovenci, Bugari, Rumini, Česi, Slovaci ..., a njihove države su članice EU? EU je Četvrti rajh i ništa drugo ...
Pitao sam te, fino i lepo, naravno, gde se to grčka reč SERVI prevodi kao SLUGE?I što to znači? Prijevod?
Mani se bajke - vijaj snajke radodajke ...EU je nešto najbolje što može da nam se desi.
Sprdaj se ti , na dnu liste smo.Pitao sam te, fino i lepo, naravno, gde se to grčka reč SERVI prevodi kao SLUGE?
Mani se bajke - vijaj snajke radodajke ...![]()
To je latinski, koliko ja znam (ali možda i griješim).Pitao sam te, fino i lepo, naravno, gde se to grčka reč SERVI prevodi kao SLUGE?
bilo bi istoNavedite mi neke stvari koje bi se za prosečnog gradjanina nižeg imovinskog stanja promenile ako Vučić padne, a recimo Djilas ili Jeremić dodju na vlast. Hvala
Grešiš, kao i uvek, jer su nas Rase Grci zazvali Servi ...To je latinski, koliko ja znam (ali možda i griješim).
Ako bi se 600 miliona Eur umesto za placanje prenosa fudbalskih utakmica ulozilo u selo i male privrednike sigurno bi uticalo na sve gradjane. Prva stvar koja mi je pala na pamet, a ima dosta toga. A koliki je to novac vecina ljudi nema predstavu...Navedite mi neke stvari koje bi se za prosečnog gradjanina nižeg imovinskog stanja promenile ako Vučić padne, a recimo Djilas ili Jeremić dodju na vlast. Hvala
A šta bi bilo sa tobom kada si već sada lud?Kad bi Vucic pao Vulin bi zavrsio u Kovinu,Ana bi zatrudnela,Kona bi pojeli sismisi,Vucicevic i Zeljko Mitrovic bi se obesili,Seselju bi se odvezo pupak i umro bi,Milomira Marica bi strefio slog,Belivik i njegova ekipa bi bili pusteni iz zatvora da melju pristalice SNS-a u cevape.... i jos dosta toga bi se desavalo.
Sve dok su takvi imovinsko iznad proseka u Srbiji nema napretka ... Komunjare su vas uzdigle, ali neko mora da vas spusti ...