Odkud ti ovaj zakljucak,molim te obrazlozi tvrdnji ?Исламски џихади Џизус ће кад доће побити све свиње. То би се свидјело нашим кошеранима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odkud ti ovaj zakljucak,molim te obrazlozi tvrdnji ?Исламски џихади Џизус ће кад доће побити све свиње. То би се свидјело нашим кошеранима.
to je istorija koja je neutralna. što se nekom ne sviđa da nije bilo milion jevreja u ropstvu i da ih mojsije oslobodio a koji se samo spominje u bibliji je druga stvar.Ti pak ideš u drugu krajnost.
Pa vi tvrdite da je jedenje svinjetine veliki grijeh. Što bi vam smetalo da ih džihadi Džizus sve pobije? Ti negiraš da je krst simbol hrišćanstva. Džihadi Džizus će porušiti sve krstove. Taman ćete se super slagati.Odkud ti ovaj zakljucak,molim te obrazlozi tvrdnji ?
veruješ ti u Hrista koliko i ja u watchtauerJel' to Hristov Otac...?
Tako je.veruješ ti u Hrista koliko i ja u watchtauer
"niko ne zna oca do sin"
zato je vaš otac đavo jer đavolski mislite. otac laži i obmane.
ako kaže niko onda je niko, ne znam šta bi to drukčije značiloTako je.
Po srcu im govori...
I ne hvataj se za mesta gde se obraća neverničkoj rulji...gledaj šta verujućim iz te loze govori...
Tako je. Ali je rekao...ako kaže niko onda je niko, ne znam šta bi to drukčije značilo
Сале може да ти буде тата...Ti pak ideš u drugu krajnost.
Па и може.Сале може да ти буде тата...
Да, видимо на твом примјеру. У твом форумском битисању мета су ти једино други православци које редовно частиш епитетима као што су "екуменисти, јеретици, сергијанци" док остале вјерске заједнице некако пролазе испод радара код тебе.Од њега можеш да учиш како са досадним секташима да не разбијаш себи мозак,
Хвала ти на комплиментима.бар то што је остало...
onda prestani da se kunes da je u bibliji kao ovi protestantiПа јесте сачувао Своју Ријеч. У Цркви.
Tako tvrdi Sverto Pismo a mi mu verujemo.Pa vi tvrdite da je jedenje svinjetine veliki grijeh.
Jel citas bre ti sta si napisao,sta je tebi ?Što bi vam smetalo da ih džihadi Džizus sve pobije?
Tako je i:Ti negiraš da je krst simbol hrišćanstva.
Ma nek porusi on sta hoce,ima zakonskih mera za bilo kakvog povredjivanja verskih znamenitosti samo nek mi ne dira ljude.Džihadi Džizus će porušiti sve krstove. Taman ćete se super slagati.
ne njih već svinje.Jel citas bre ti sta si napisao,sta je tebi ?
Ja poticem iz pravoslavne porodice,vise od 90% ljudi u mom opkruzenju su pravoslavci,vecina mojih prijatelja su pravoslavci,devojka mog sina je pravoslavna kao i njena porodica i ti se osudjujes reci da bi meni bilo svejedno da bilo koji terorista njih poubija ????????
STA JE BRE TEBI COVECE,KO TE JE ZADOJIO OVAKVIM VERSKIM FANATIZMOM ????????????????
jeste u bibliji.onda prestani da se kunes da je u bibliji kao ovi protestanti
Opet bi ga ubili Jevreji uz pomoć USA.Sta mislite sta bi se desilo ako se Isus opet pojavi?
Kako bi dokazao da je to zaista on?
Kako bi bio primljen u modernom svetu?
Da li bi ga vernici prihvatili?
Da li bi razocarao vernike?
Kako bi ga sama crkva prihvatila?
Da budem iskren ideju za ovu temu mi je dala ova slicica legendarnog coraxa koji uvek pogadja u metu
![]()
A sto bas svinje,neciste su puno druge zivotinje pa jel to znaci da ih trebamo ispoubijati ?ne njih već svinje.
Ili sam se jednostavno našalio na vaš račun.A sto bas svinje,neciste su puno druge zivotinje pa jel to znaci da ih trebamo ispoubijati ?
Zar je Bog dopustio njihovo istreb;jenje kada je bio potop samo zbog toga sto su bili necisti ?
Cini mi se da si se nehotice zaglavio u tvom vlastitom liftu pa sad ne znas kako da izadjes dok te ujedno strah od zatvorenog,uskog prostora...![]()
Hmmm,slazem se da je i ovo moguca opcija s tim sto onda moram priznati da sam izuzetno glup za ovakve "viceve" sto mi malo cudno jer sam ja uobicajeno fan dobrog,zdravog humora ali dobro,ako kazes da ti to bila sala evo kurtoaznog osmeha -Ili sam se jednostavno našalio na vaš račun.
pa sad rece: jeste u Crkvi?jeste u bibliji.
nema aliTako je. Ali je rekao...
A tebi sumnja ne da dalje da vidiš...
Pa to sam rekao za Bibliju koja je sačuvana u Crkvi.pa sad rece: jeste u Crkvi?
Ovaj nije kako treba garant.Tako tvrdi Sverto Pismo a mi mu verujemo.
Dakle meni smeta ili jos preciznije meni je zao sto ljudi na svoju vlastitu stetu ignorisu tu realnost.
Idemo dalje:
Jel citas bre ti sta si napisao,sta je tebi ?
Ja poticem iz pravoslavne porodice,vise od 90% ljudi u mom opkruzenju su pravoslavci,vecina mojih prijatelja su pravoslavci,devojka mog sina je pravoslavna kao i njena porodica i ti se osudjujes reci da bi meni bilo svejedno da bilo koji terorista njih poubija ????????
STA JE BRE TEBI COVECE,KO TE JE ZADOJIO OVAKVIM VERSKIM FANATIZMOM ????????????????
Tako je i:
Ma nek porusi on sta hoce,ima zakonskih mera za bilo kakvog povredjivanja verskih znamenitosti samo nek mi ne dira ljude.
Zar ti nije jasno da su hriscani pozvani da Hrista propovedaju upravo gresnicima,ukljucujuci i one koje trenutno jedu nedozvoljenu hranu ?
Da i sta tu kaze?ajde pročitaj ponovo
Jer vam ovo kazujemo riječju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onijeh koji su pomrli.
De Glasniče malo se presaberi. To što vi mislite da svaki čobanin sa njive može uzeti čitati Bibliju i razumjeti je kako treba je zabluda. Uostalom nije Vuk prvi koji je prevodio Bibliju na govorni jezik.
Pa i danas bi bila u crkvi a ne u narodu da ne bese protenstatizma i Vuka.Pa to sam rekao za Bibliju koja je sačuvana u Crkvi.
I Jevreji su imali klasu rabina koji su izučavali Pismo i onda svoja tumačenja zapisivali i odatle Mišna i Talmud. To da je svaki Jevrejin odlično poznavao Bibliju je nonsens. Niti Jevreji uopšte gledaju cjelinu Biblije kao podjednako značajne. Fokus Jevreja je 99% na Tori. Neviim i Ketuvim su za Jevreje sporedni i manje značajni dijelovi Biblije.Kada pogledamo Jevreje, svaki od njih je odlicno poznavao bibliju.
Pa bi to trebala da bude i odlika hriscana.
Ali kod vas je suprotno.