Šta bi pre?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tako je, a sve je istovremeno i iluzija, što dokazuje i "eksperiment duplog poreza".
Stvarnost nije ono što jeste, ako nema nekog ko je sagledava.
Subjektivni idealizam, jel? Da, da
Uvek bih izabrao veću prisnost sa nekim i deljenje svakodnevnih stvari od povremenog susreta zbog požude.
To što ti neko poželi dobro jutro, laku noć i interesuje se o tome kako si i šta radiš.
Ti si jedini ovo eksplucitno napisao i jeste na neki način lepo.

Tako je, a sve je istovremeno i iluzija, što dokazuje i "eksperiment duplog poreza".
Stvarnost nije ono što jeste, ako nema nekog ko je sagledava.

Uvek bih izabrao veću prisnost sa nekim i deljenje svakodnevnih stvari od povremenog susreta zbog požude.
To što ti neko poželi dobro jutro, laku noć i interesuje se o tome kako si i šta radiš.
Tacno.
Samo sto nadrazaj mozga nuje jednako emociji.

Ne možeš da postaviš tako da su te 2 emocije različite: ove koje nastaju kad nekog realno znaš i ove kada si ga upoznao preko neta. Emocije su emocije. Mogu biti vrlo burne. I jedne i druge.

ja ipak navijam za emocije koje se potvrde vidjanjem uzivo.
Pa makar se vidjali jednom mesecno da znam kako mirise, grli, ljubi... preko poruka mi je samo ono da zagolica znatizelju.

Mogu, naravno.
Prisnost je kada se deli vreme.
Možemo upoznati nekoga i na taj način, a sve je iluzija...
Prisnost je kada o nekome znaš mnogo toga.
Kada ti poželi dobro jutro, laku noć.
Kada on zna tvoje probleme, kao i ti njegove...

Ne možeš da postaviš tako da su te 2 emocije različite: ove koje nastaju kad nekog realno znaš i ove kada si ga upoznao preko neta. Emocije su emocije. Mogu biti vrlo burne. I jedne i druge.
Mislim da je to do percepcije. Kako ko sagledava i koliko ozbiljno shvata internet. Hipoteticki tako se moze javiti emocija i prema nekoj poznatoj licnosti. Nije zdravo.

Da li uopšte znaš nekoga sa kim se pojebeš jednom u petnajst dana?
Da li uopšte nekoga znaš i posle 20 godina života sa njim?
Valjda je sam pokušaj i deljenje ono što se računa?
Nikada nikoga necemo "znati" u dusu.
Uvek ima prostora da nas neko iznenadi.
Najbolje po nas same je da sebe poznajemo do koske.
A vidis i sam da postoje ljudi koji su pogubljeni ko su i sta su i da ne umeju da se snadju ponekad

Da li uopšte znaš nekoga sa kim se pojebeš jednom u petnajst dana?
Da li uopšte nekoga znaš i posle 20 godina života sa njim?
Valjda je sam pokušaj i deljenje ono što se računa?
Ne znamo nikoga nikada u potpunosti. Odnosi se grade i izgradjuju konstantno. Ako se sa nekim hebem na 15 dana sigurno necu pricati o svojim intimnim stvarima sa njim. Seks jje samo sex.

Back