Sta Beogradjani sanjaju?

Zvonim ja na neka vrata (zasto- ne znam), kad mi otvara Snezana i sedam patuljaka. I ja kao udjem, medjutim cim sam usla skapiram da odatle ne moze tek tako lako da se izadje. Stan neki starinski, i lici na lavirint. Odjednom Snezana nije vise Snezana nego neka zla baba, koja u stvari drzi patuljke u zarobljenistvu. Vidim ja ona nista ne radi, al' je pocela meni da jadikuje, dok se patuljci ubijaju od posla. Krenem da lutam po stanu i dodjem do neke sobe i skapiram da je ona pripadala njenom pokojnom muzu. U sobi sve stoji kako je bilo u trenutku njegove smrti. Biblioteka svuda naokolo, razgledam i na stolu vidim crvenu plisanu knjigu na kojoj je zlatno izvezeno Oskar Vajld i ja se odusevim. Onda vidim neke kutijice za pisma.
Posle nam baba obeca da ce pustiti jednog od ukucana, i to onog koji za 24 sata napise najbolju pricu. Meni mozak ne radi, treba mi size. Vratim se u onu sobu i resim da pobegnem sa sve Oskarom Vajldom i sa dve kutije pisama starog gospodina. Medjutim patuljici me cudno gledaju, ne odobravaju moj beg i ja sta cu, uzmem ona pisma da citam i saznajem za burnu proslost preminulog gospodina, dobijem size za pricu i postaje mi jasno zasto je baba postala bolesnik. :-)

vauuuu
a jel okrenes jastuk kad se probudis da nastavis san tamo 'di ti je prekinut????

ja sanjam ali bas svaku noc, cak znam da usnim sa nekom lepom pricom, ali ti si me prevazisla :):)
i drugo, kad stignes toliko da sanjas ako pod:
a/ legnes kao sinoc oko pola 5 ujutro????
b/ ako ti neko ""smeta"" ukrevetu, jer ne verujem da tako culna zena kao ti spava sama :)
c/ da li bi volela da zivis svoje snove ? ;)

izvini ako sam preterao, ako sam indiskretan, mozda je ovo pre za pp ?

Sve se stigne. :-)

To je bio deo sna, sredina, pre toga sam sanjala da sa drugaricama idem na more i uzimamo neki apartman u nekoj cudnoj kuci i kao vreme je katastrofa za kupanje, al' mene kao bole uvo, ja cu da fotografisem. :lol:
Ma gde da zivim snove, pre neku noc sam imala nocnu moru, grozno mi i da ispricam. :-?

gde se steis samo jos da fotografises:) ????

da li imas onaj stari veliki sanovnik????
tu knjigu mislim da ne bi ispustala iz ruku ni jedno jutro.....da, fora je u tome, da se odmah po budjenju snovi zabeleze, jer secanje na snove jako brzo bledi....

ako nemas samo mi dojavi kad ti je rodjendan :):):)

Sanjala sam ogromnu stenu na okeanu. Pokushavam da se dovoljno ispravim kako bih mogla da chitam, ali ne uspevam.. klizim i padam u vodu.
Neko me spashava i ja stajem sa obe noge na stenu koja pochinje polako da se lomi i ogromnim delom pada u vodu pravetji zemljotres.
Iza stene je josh ljudi u istoj situaciji u kojoj sam ja bila. Ali sada mogu da hodam i skakutjem po onom malom delu stene, vrhunski obradjenom za shetanje, koji je ostao. Tata mi usput preprichava termodinamiku ( :) ). Nailazim na suncobrane sa lezhaljkama i stochitjima, na svakom stolu knjiga koju sam pokushavala da prochitam na steni i kraj!

Kao diplomirao sam, medjutim na salteru mi kazu nedostaje ti kolokvijum iz toga i toga i taj ispit ti se ne vazi ! ja kazem ali ja sam vec dobio diplomu
ne, moras da polazes ispit, fali ti jedan...
ali vec sa dobio diplomu...
i sve tako, bez veze :?

kanda vucem neke traume :lol:

Nalazim se na hrvatskom primorju..
tamo nalazim najlepse pejzaze
.. zelim da ih fotografisem.. Al' ne uspevam..
ili se neko ispreci ili se aparat zaglavi..

pomisljam ma nije to slucajno ( srpska paranoja, opravdana ili ne..)

upoznajem jednu devojku
i onda mi je sve maglovito..

:lol::

Back