Sta Beogradjani sanjaju?

Sanjala sam da vuchem kombinaciju na ispitu.
Ispit nisam uchila, izashla sam tek onako. :?

Odlazim u osnovnu shkolu i nalazim "skripte"
chitko ispisane u sveshchici moje najbolje drugarice
iz detinjstva.. ali samo ta pitanja fale.

Odlazim, dechica se vratjaju sa odmora.

Budim se. :?

Sanjala sam neko napusteno i razruseno mesto, kao napustena farika, stovariste i pronadjem prvo usamljenu kucu, pa onda mace i na kraju papagaja, sve ih strpam u kola da ih nosim kuci i vidim da se kuca i maca lepo slazu, a ja brinula da nece. :-)

Kao napravili u Srbiji visoku piramidu, al' ne kao egipatsku, nego je to vise brdo u obliku piramide, na vrhu je neki vidikovac, a okolo nekoliko crkava tip top sredjene, sijaju se koliko su nove. Ja sam se kao popela gore i zadivljena pogledom fotografisem.
Pazi kad je ovo u stvari jako dobar san!

Prekljuche sam sanjala da trchim u venchanici,u nekoj staroj zgradi,i kao ne mogu da nadjem svoju odecu da se presvuchem.
Pritom nemam pojma zashto sam je obukla.Ziv blam me jede,ljudi me gledaju,a ja trchim i saplicem se o nju, i nikako da se sakrijem da me niko ne vidi u njoj.

Nikad nisam nishta slichno sanjala.
Da li ima neko sanovnik,da mi protumachi ovo?!?:???:

Sanjala sam osnovnu skolu i kako idem onim puticem kojim sam svaki dan isla, i kao idem na hor, a usput se odlucim da cu to da eskiviram i onda naletim na macke i kao trazim svoje macice. I sve vreme ja u stvari cekam da se pojavi jedna osoba koja zeli da me vidi i umesto nje tj. njega dolazi neki moj drugar i kao hoce da me odveze kuci. I krenemo do kola, kad krene da duva neki sumanuti vetar, toliko jak da su se kola zabijala jedna u druge, a nama kao nista.

Nesto lepo, sve mi bilo toplo oko
heart_mini.gif
. :-P

Back