Sta Beogradjani sanjaju?

_AnjA_:
Nedavno sam sanjala da stojim potpuno gola na sred Trga..nigde nikoga nema, a ja igram..cak sam ,u fazi budjenja cula i EKV-"Budi sam..na ulici.."..Cesto sanjam, i skoro uvek pamtim snove.
Oni su negde, odraz onoga sto nam se desava u stvarnosti. Imam cak i snove koji se ponavljaju(sa varijacijama na temu), u zavisnosti od mog trenutnog raspolozenja..
joj. ne mislim na pamćenje snova, nego na ono pre što je napisano....meni je osećaj uvek groooozan :-? a EKV volim i bez toga.

Canon-EOS-400D-Digital-Rebel-XTi-Silver.jpg

:mrgreen:

Сањам да се отвара тло подамном али увек успем да се некако извучем. Никад ме не прогута... Вероватно је то због зграде у којој радим, која је почела да пуца.

moji snovi su nešto slični tvojima. samo mi ne izlaze vanzemaljci, nego neka nepoznata deca, koja postaju moja deca. i ne znam šta da radim sa njima, jer ih uopšte ne poznajem. budim se, ali me bole samo leđa. glava je ovaj put OK.

Boze, sanjala sam da sam kupila malog zmaja, malog malecnog, i neku kao providnu kucicu za njega. Donesem ja to kuci, medjutim provalim da je kucica suplja i da moze da izlazi i mislim se, pa sta ako izadje, ima da ga nagazim slucajno. I kao, jedva cekam da poraste. :lol:

Sanjao samda se grad rusi, ja sam u kolima (ali ne vozim) pokusavamo da pobegnemo od zgrada koje padaju... Sve lici na neki holivudski blokbaster( ne znam da li sam preziveo:)
-----
Gledam neki istocnonemacki motor iz pedesetih, svidja mi se...
Ali prodavac kaze “prodajem ga za 3500e”
Ti nisi normalan jbt...

Imala sam nocnu moru.:lol:
Na putu sam i u nekom sam hotelu, hvata me san i pokusavam da zaspim. Lezim na krevetu, okrenuta ledjima prozoru. Prizemlje. Budi me iz sna neka glasna agresivna muzika. Svest se budi, al' konstatujem da ne mogu da se pomerim, telo mi je paralizovano. I dok tako pokusavam da svescu uticem na telo, osetim ruku koja me prstom ubode u rame, a zatim me udari vesim pokretom po vratu i moja svest se gubi.
Uzas.

Back