Šta Beograđani doručkuju?

matora63:
doruchak je ok i treba ga konzumirati....ali to, 6 puta dnevno po malo...ko praktikuje post, nema frke sa tezinom i apetitom. a pogotovo nema frke sa loshom ishranom.

ja ponekad postim .... ali 6 puta dnevno da jedem mi nije problem ..... u malim kolicinama ... extra je ... naravno da se covek ne prezdere .... pre sam znao ...kad dodjem s posla ....najedem se kao svinja i legnem da spavam :lol::lol::lol: ...to je smrt !!!

matora63:
svaki dan 1000 godina...koje je to smaranje toliko voditi racuna o telu...

Zar nije lepse trenirati i zdravo se hraniti ....nego cirkati pivo ispred prodavnice , izlaziti uvece po kafancinama zagusljivim od dima cigareta ..... bolje pare da bacim na zdravu hranu i teretanu koja mesecno iznosi svega 800 dinara nego da nabacim stomacinu kao trudnica u 9 mesecu :lol:. Ponekad sam i ja znam da preteram sa unosom hrane pa posle ....kazem sam sebi ...zasto ..... vise ne ... sada redukujem ishranu i treniram .

@Fibi drzanje dijete bez fizicke ativnosti nece ti pomoci .... na taj nacin slabi ti organizam i misici , zatvaraju se masne celije ... a cim prestanes sa takvom dijetom formiraju se nove masne celije u organizmu i nabacices jos vise kilograma :wink: .

whitenicky:
nisam ni rekao da cu ziveti 100 godina .... zivim danas za sutra ...ali oduvek mi je bio moto : UMRI MLAD I BUDI LEP LESH :shock::lol:
ti si, bre, mnogo mlad kad tako razmišljaš....rock'roll i tako to, je l' da? bolje ti je da jedeš 6 puta dnevno po malo, i da treniraš 3 puta nedeljno. to ne znači da nećeš umreti mlad, ali si siguran da si to bar pokušao da sprečiš. večera - soja jogurt, crni hleb sa soja namazom i ajvarom..nije loše. zasiti, a nisi se prežderao.

matora63:
ti si, bre, mnogo mlad kad tako razmišljaš....rock'roll i tako to, je l' da? bolje ti je da jedeš 6 puta dnevno po malo, i da treniraš 3 puta nedeljno. to ne znači da nećeš umreti mlad, ali si siguran da si to bar pokušao da sprečiš. večera - soja jogurt, crni hleb sa soja namazom i ajvarom..nije loše. zasiti, a nisi se prežderao.

mnogo sam mlad ....sa svojih 27 godina zivota .... imam iza sebe 12,5 godina radnog staza ( benificiranog ) , 4,5 godina braka ...... a i ne podnosim ROCK ... slusam HIP HOP .... iako mnogi kazu da ne prilici mojim godinama . Ali za sport i rekreaciju sam bio celog svog zivota ... nikoga ja ovde ne teram da jede i da radi ono sto ja radim .... moj zivot moja star .... a posto je ovo forum ....mogu da pisem sta hocu .... a onog koga to interesuje procitace moj post ,...a onog koga ne interesuje ... nece se ni osvrnuti ....tera dalje :wink:

* danas sam doruckovao :
- kuvana sargarepa + svez beli luk , malo ulja i sirceta ( mala cinija )
- nakon 45min. pola konzerve tunjevine i 1 paradajz

- nakon 1h poslednjeg obroka ....popio sejk od jabuke, banane i suvog grozdja

Limunadu prvo, sad sok od jabuke. :-P

givekisswt1.gif

Back