M
matora63
Gost
doruchak je ok i treba ga konzumirati....ali to, 6 puta dnevno po malo...ko praktikuje post, nema frke sa tezinom i apetitom. a pogotovo nema frke sa loshom ishranom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
matora63:doruchak je ok i treba ga konzumirati....ali to, 6 puta dnevno po malo...ko praktikuje post, nema frke sa tezinom i apetitom. a pogotovo nema frke sa loshom ishranom.
matora63:zvaka, a ti, whitenicky,mnogo ke**sh o zdravoj hrani i treninzima...kao da ces da zivis 100 godina.
matora63:svaki dan 1000 godina...koje je to smaranje toliko voditi racuna o telu...
Fibi3:Sad si me Niki, skroz demoralisao :sad: Necu jadna nikad smrsati.
Fibi3:Kej mi je na tri min. od zgrade, ali sam lenja za trcanje, setnja mi je dosadna (odmah zavrsim na najblizem splavu), bicikl pokvaren... Kazem ti ja, nema mi spasa.
ti si, bre, mnogo mlad kad tako razmišljaš....rock'roll i tako to, je l' da? bolje ti je da jedeš 6 puta dnevno po malo, i da treniraš 3 puta nedeljno. to ne znači da nećeš umreti mlad, ali si siguran da si to bar pokušao da sprečiš. večera - soja jogurt, crni hleb sa soja namazom i ajvarom..nije loše. zasiti, a nisi se prežderao.whitenicky:nisam ni rekao da cu ziveti 100 godina .... zivim danas za sutra ...ali oduvek mi je bio moto : UMRI MLAD I BUDI LEP LESH :shock:![]()
matora63:ti si, bre, mnogo mlad kad tako razmišljaš....rock'roll i tako to, je l' da? bolje ti je da jedeš 6 puta dnevno po malo, i da treniraš 3 puta nedeljno. to ne znači da nećeš umreti mlad, ali si siguran da si to bar pokušao da sprečiš. večera - soja jogurt, crni hleb sa soja namazom i ajvarom..nije loše. zasiti, a nisi se prežderao.
mozeš. nisi u manastiru, pa da poštuješ doslovce. naročito možes subotom i nedeljom.divlja:Nego, jel' smem ja na postu da pijem vino? Pretpostavljam da mogu,a? Brzo nek mi neko kaze. :-)