SPECIJALAN DORUCAK
svez kupus ( narendan ) , praziluk , tunjevina , kecap ..dodaje se ulje , sirce i so ... po ukusu
@WILD probaj kombinaciju .... strava je .... naravno bez hleba .
Meso se proporucuje jesti samo uz povrce , sir uz salate ....Voda ne sme da se pije 1h pre jela i 1h posle jela ...jer razblazuje sokove zeludacne kiseline .... steti varenju . Najgora kombinacije je jesti pirinac i meso ... ostaje 15h u zelucu. Trenirati redovno .... 3 puta sedmicno u teretani , u pauzama raditi kardio treninge ... trcanje , voznja bicikla .... puls drzati na 130 ... jer jedino tako dajete maximum za skidanje masnih naslaga . BAZEN hmmmm.... oni koji misle da omrsaju na taj nacin jako tesko .... bazen je namenjen da se ostane u kondiciji i za snagu . Jedite dnevno 6 puta u malim kolicinama ..... vasu kilazu drage forumashice i forumasi podelite s 3 ... naravno pomerite taj zarez ,...e bas taj ... za jedno mesto i videcete koliku kolicinu mozete da unosite u sebe .. . Izbegavajte svinjska pecenja , slaninu , sunke , kobasice , virsle , jetrene pastete ... beli hleb narocito . Nenormalno goji . Ovo su samo bili moji saveti za zdrav zivot i ishranu ....ako mislite da kenjam slobodno kazite .... navikao sam na ovom forumu ... ismejavanje i zajebanciju ...jer i ja na taj nacin zezam ljude .... ako nekoga bude interesovala tablica HRANE sa mastima , ugljenim hidratima , holesterolom , energetskim vrednostima ...rado cu je postaviti .