Šta Beograđani doručkuju?

Печење од пре пар дана, мало пршуте, кајмака, домаћег сира, маслинке, туршије, јогурт, лука и на крају пива ! То Београђани једу, а ми из унутрашњости све то само пута 2 :lol::lol::lol: :lolchina:

tix:
Au, zlo. Jel ti mrzis sve koji nisu iz BG-a?
NE!
ja ne mrzim nikoga,bez obira da li je iz BG-a ili nije
ali selja tu kao provocira...oni jedu x 2,a MI smo gladni,mis'im...
mozda sam se is3povao...ne znam

u stvari lazem da ne mrzim nikoga
mrzim shiptare,hrvate i bosanske muslimane :mad:
mislio sam jedno vreme da sam prestao da ih mrzim i samo ih nisam voleo
ali brate...mrzim ih,priznajem..

kad vec pitas :)

MASTERMIND:
pa zato i jeste rumene seljachine :idea:

Наравно да јесмо, поносни смо на то. Нисмо закржљали као ви урбани ликови..срамота их сељака са села а знају да једу кобасице, кајмак, сир и слично. Жалосно али таква нам је урбана Србија...помодарство...Веће сељаке нисам видео него у Београду, иако ми је најдражи град...

И да, док год буду постојали ликови који мрзе све што је са села нема нама, тј. вама доручка :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Поздрав, ''урбанисто'', а ово за Шиптаре ''одобравам'' :wink: 8-)

Rujevit:
срамота их сељака са села
ne stidimo se mi vas,taman posla..zaista ste nam potrebni
ali na njivi i u shtali,a ne na forumu.

8.gif

MASTERMIND:
ne stidimo se mi vas,taman posla..zaista ste nam potrebni
ali na njivi i u shtali,a ne na forumu.

8.gif

Па, тад нас се само и сетите иначе не би. Важно је да вама хлеб буде јефтинији, да увек имате цукра и зејтина, а за село вас заболе. Није то ништа ново, тако је одувек, зато нам је држава таква.

А мислим да би ти требао мало на друштвено-корисни рад, мало на њиву преко лета, мало у стају, мало да теглиш, да рмбаш...мислим да након тога не би писао на тај начин о селу.

jaooo opet ti...ne mogu vishe,pobedio si!
ono...slobodan si
idi popij pivo ispred zadruge

samo...nikada mi nece biti jasno zasto likovi iz unutrasnjosti dolaze na BG podforum da smaraju sa nekim njihovim "problemima"
ne verujem da je ikada neko iz BG-a isao podforum unutrasnjosti i radio isto
i koga zabole sto ovi ili oni rade i rmbaju,pa jbt placeni su za svoj rad,SAMI SU TO IZABRALI,ako im se ne svidja neka promene delatnost!!!
znaci sad bi svi trebalo da kukamo i da se zalimo na svoj posao :?
pa nije teze seljaku nego radniku na gradilistu,pa opet...nikad nisam video da je neki fizikalac smarao po forumu zato sto mu je tesko na gradjevini!!!!
ili rudari,da nije mozda teze seljacima nego njima?a ni oni ne smaraju,samo seljaci,uvek je vama tesko,Beograd krade pare od vas i sl.,ma daj bre,te priche mogu da prodju samo na "komishanju" kukuruza i nigde vishe
a sta cemo sa onim friziranim kantarima,sa kradjom na meri i sa uvaljivanjem lose robe,aj pricaj nam malo o tome
znas ono kad prodaju papriku pa kad u dzak stave cev,pa oko cevi stave dobru papriku,a u cev losu,tako da kad izvade cev vidi se samo ona dobra,i 1000 slicnih "fora" na koje vacare "posteni" seljaci

i samo objasni zasto bi neko morao da saoseca sa seljakom vise nego sa bilo kojim drugim radnikom

jel sam izabrao da radi to sto radi? DA
jel dobija pare za to sto prodaje? DA

pa koga onda zabole da li mu je tesko ili nije???

Back