Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.192
tak oko 12 prvi put spravljena pita s pecurkama od heljdinih kora

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nista ja tebe nisam razumela..pio si nesto?
Meso starije od dvadeset godina, u pljeskavicama istog oko 30% (sa kostima) ostatak mast i estrogenska soja izazivac homoseksualnosti.

Malo off topic al sinoć sam pojeo odličan Big Mac na Terazijaam ne da mi je lego bombona...
Svi nešto pljuju Mek a njihova hrana je i lakša i kvaloitetnija nego naša kalorična bomba pljeska ili giros...

Ma to je glupa komunistička propaganda jednostavno im zavide na uspehu...Jedi ti pljeske svaki dan pa ćeš izgledati pet puta gore...Ja jedem i giros i pljeske i mogu da uporedim sa hranom iz meka...
Šta to znači?Ima debelih jer oni još više nego mi koriste prednosti moderne tehnologije pa sve naručuju i plaćaju preko kartice pa tako i ne izlaze i hrane se nezdravo al ima i onih koji brinu o svom izgledu opet na gomilu načina koji su nama materijalno nedostupni...Samo je stvar u tome šta neko Izabere da vidi.

Ovako priča neko ko dugo nije bio u Meku...Ja odem jednom u 6 meseci godinu dana ne vidi m da im punim džepove time neštomek na terazijama je izgleda nonstop radio i bio dupke pun..jadni ti ljudi i ovi sto u dzakovima iznose kesh

a to si Dzordzijano doruckovao,eventualno neku klinku

mek na terazijama je izgleda nonstop radio i bio dupke pun..jadni ti ljudi i ovi sto u dzakovima iznose kesh
mek je fuuuj

Jeste ovo naše što ne znaš da l ti serviraju pacova i li psa je baaš kul
ne znam brate ja tamo za 500din ne mogu se najedem..bolje pojesti pljesku ili neki filet soma za 200din..inace za taj mek obrok ja cu ti spremiti rucak za 4 osobe..pa sad dal je jeftinoMek nije skup. Bio sam par puta tamo prosle godine (posle vise godina kada nisam bio) i mogu da kazem da su povoljni sto se tice para. O kalorijama i hranljivim vrednostima neki drugi put.