Šta Beograđani doručkuju?

tak oko 12 prvi put spravljena pita s pecurkama od heljdinih kora

Poslednja izmena:
Šta to znači?Ima debelih jer oni još više nego mi koriste prednosti moderne tehnologije pa sve naručuju i plaćaju preko kartice pa tako i ne izlaze i hrane se nezdravo al ima i onih koji brinu o svom izgledu opet na gomilu načina koji su nama materijalno nedostupni...Samo je stvar u tome šta neko Izabere da vidi.

Šta to znači?Ima debelih jer oni još više nego mi koriste prednosti moderne tehnologije pa sve naručuju i plaćaju preko kartice pa tako i ne izlaze i hrane se nezdravo al ima i onih koji brinu o svom izgledu opet na gomilu načina koji su nama materijalno nedostupni...Samo je stvar u tome šta neko Izabere da vidi.

goxy, ko vodi racuna o svom zdravlju ne hrani se u meku.
nisu ameri debeli zato sto se ne krecu, nego sto umesto zrave hrane jedu koncentrat i jos svasta sto nije zdravo.

Al kako ti možeš da izdvojiš smao Mek kao jedni što ih goji...Oni imaju hiljadu vrsta hrane koje su zastupljenije u ishrani od meka recimo Kentaki Frajd čiken...Naravno da se niko normalan ne hrani samo na jednom mestu stalno pa makar bila najdijetetijskija hrana koja je dostupna:lol:

Mek nije skup. Bio sam par puta tamo prosle godine (posle vise godina kada nisam bio) i mogu da kazem da su povoljni sto se tice para. O kalorijama i hranljivim vrednostima neki drugi put.
ne znam brate ja tamo za 500din ne mogu se najedem..bolje pojesti pljesku ili neki filet soma za 200din..inace za taj mek obrok ja cu ti spremiti rucak za 4 osobe..pa sad dal je jeftino

Back