Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.960
tak oko 12 prvi put spravljena pita s pecurkama od heljdinih kora
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nista ja tebe nisam razumela..pio si nesto?
Meso starije od dvadeset godina, u pljeskavicama istog oko 30% (sa kostima) ostatak mast i estrogenska soja izazivac homoseksualnosti.
Malo off topic al sinoć sam pojeo odličan Big Mac na Terazijaam ne da mi je lego bombona...
Svi nešto pljuju Mek a njihova hrana je i lakša i kvaloitetnija nego naša kalorična bomba pljeska ili giros...
Ma to je glupa komunistička propaganda jednostavno im zavide na uspehu...Jedi ti pljeske svaki dan pa ćeš izgledati pet puta gore...Ja jedem i giros i pljeske i mogu da uporedim sa hranom iz meka...
Šta to znači?Ima debelih jer oni još više nego mi koriste prednosti moderne tehnologije pa sve naručuju i plaćaju preko kartice pa tako i ne izlaze i hrane se nezdravo al ima i onih koji brinu o svom izgledu opet na gomilu načina koji su nama materijalno nedostupni...Samo je stvar u tome šta neko Izabere da vidi.
Ovako priča neko ko dugo nije bio u Meku...Ja odem jednom u 6 meseci godinu dana ne vidi m da im punim džepove time neštomek na terazijama je izgleda nonstop radio i bio dupke pun..jadni ti ljudi i ovi sto u dzakovima iznose kesh
a to si Dzordzijano doruckovao,eventualno neku klinku![]()
mek na terazijama je izgleda nonstop radio i bio dupke pun..jadni ti ljudi i ovi sto u dzakovima iznose kesh
mek je fuuuj
Jeste ovo naše što ne znaš da l ti serviraju pacova i li psa je baaš kul![]()
ne znam brate ja tamo za 500din ne mogu se najedem..bolje pojesti pljesku ili neki filet soma za 200din..inace za taj mek obrok ja cu ti spremiti rucak za 4 osobe..pa sad dal je jeftinoMek nije skup. Bio sam par puta tamo prosle godine (posle vise godina kada nisam bio) i mogu da kazem da su povoljni sto se tice para. O kalorijama i hranljivim vrednostima neki drugi put.