dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
kad procitam to sojinu pastetu dobijem zelju kao darsi 
za sada 2u1..
a danas zlo u najavi

za sada 2u1..
a danas zlo u najavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja nesmem ni da napravim rusku salatu ... onda je to danima dorucak, rucak, vecera a bogami i uzina ... i odmah 3 kg gore .
Ne dolazi u obzir -- nebazdarena sam po tom pitanju
@ klasika kafa , vocke
Takodje.U stanju sam da je jedem ceo dan
![]()
... kako si ?hahahaha bas toDe si Petre... kako si ?
@ 2 kiwija i banana

Evo me,super...nemaa te na zdravljETU
Dobro sam... ti?hahahaha bas to
Evo me,super...nemaa te na zdravljETU
Dobro sam... ti?

A vidis da se zdravo hranim
Doci cu da vas ispreslisam i ko je dokle dosao ... nego ste izmenjali avatare pa ste mi ko razuzdana banda kad god bacim pogled
Doci cu![]()

jagnjetinu![]()
To je dijetalno 
jogurt
ma,nikaka sam nesto
Uzmi nesto jace Sto ridas ?To je dijetalno
![]()

pa ne ridam sto nije dijetalno, nego sto je debela pojela ovci dete![]()

ovo nije bilo dijetalno![]()

,da cetvrtkom jurisa na pijac da kupi kajmak,da jedva ceka svinjokolj ne bi li zdrala sapunjaru,beli luk,przeno meso i sl. ,boli je uvo za domace peceno pile u sporetu na drva (sa sve krckavu kozuricu),njoj cokolada od 300gr stoji u frizideru na vidnom mestu,ali je ona ne vidi....eeeej zeno corava-pa ja i ne otvorim frizider a vidim cokoladu...ma,ja kupim cokoladu,ali ona nikad i ne zavrsi u frizideru (folija i omot se baca u djubre,ne u frizider).....zena sanja da se kupa u mleku,a ja sanjam da se kupam u pivu.

nasmeja me Greba lepo na pocetku novog dana
sendvic sa sniclom![]()

ne znam sto sam alava toliko,kad imam u izobilju hrane,i to domace....ma,mozda su moji matorci krivi,njima hobi slanje paketa sa hranom...vise me sram od vozaca autoprevoza cacakgrebica pile malo zeljno svega: