- Poruka
- 399.900
sta vam je danas..opjo krempite  ti baklavu..hocete da me "ubijete"..od tuge...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

gibanicu pavlaku i mesni rolat
kinder bueno i kafu
hleb i cvarke
i totalno sam nenormalan danas
a to je posledica jucerasnjeg dorucka - ovo je bio sledeci obrok

a to je posledica jucerasnjeg dorucka - ovo je bio sledeci obrok

jaje..
 al mi je dete sinoc do kasno ucila, ima kolokvijum sutra i nisam htela da lupam po kuhinji dok ne ustane..istegralni pirinac i dzem od kajsija..
 al mi je dete sinoc do kasno ucila, ima kolokvijum sutra i nisam htela da lupam po kuhinji dok ne ustane..istegralni pirinac i dzem od kajsija.. ... nesto cu usput ... ''nezdravo'' naravno
 ... nesto cu usput ... ''nezdravo'' naravno.............

trebo si2 sam bacio..mozda sam trebo kroz prozor neka kuca dal bi ih pojela
2 sam bacio..mozda sam trebo kroz prozor neka kuca dal bi ih pojela
stavio sam neke specijal virsle i sve nesto masno ni miris mi se ne dopada..bar imam kefir da neutralise
 znaju kako su nekaaadaaa virsle lepo mirisale . Valda bile prave i bile od teletine,
 znaju kako su nekaaadaaa virsle lepo mirisale . Valda bile prave i bile od teletine,
jesi li lud da trujes neduzne zivotinje?

Ti si omladinac pa nepamtis al matore teteznaju kako su nekaaadaaa virsle lepo mirisale . Valda bile prave i bile od teletine,
Pre jedno dve godine naletim na jednog proizvodjaca koji me je podsetio na taj miomiris i ukus i vezem se samo za tu vrstu , onako uvek kilo pakovanje . Ali iskvarise se i oni ... i ne jedem ih opet
:

pkb crveni kiosk i