Šta Beograđani doručkuju?

:lol:pa keve mi navikne se pametan covek na zdravo..meni je muka u prodavnici od dela s mesom uh

meni se tako jede dobra pljeska!
ali ono bas sanjam je..dugo vec..
kad dodjem do mesa, isti problem..
valjda mi je ostao ukus dobre hrane dok sam bila klinka..
sad uglavnom povrce..spremam meso, ali ga nekako i preskocim..ne prija mi ukus..
poslednje konkretnije je bio komad jagnjetine u foci..

uh ma kakvi pljeska kupi keva cesto meni to smrdi ko guma neka..probam zalogaj i uvek zazalim..sad sam se navuko na filet soma ima po pijacama ribomarketa..verujes da mi 2 parceta dosta oko 150gr i kifla..bitno da posle obroka nemam osecaj tezine i tromosti kao posle mesa..nije da zibegavam dobar rostilj daleko bilo..jedva cekam slavu i jagnjetinu..ali prasetina mi ne prija

ma ja kazem da mi se jede pljeska, a ne i da mogu da je jedem :D
ostalo mi negde urezan ukus one iz balkanske..i neke iz nisa kad sam sa tatom isla do dede, pa tu uvek svratili da doruckujemo..i to samo sa puno tucane ljute paprike..izdrilovao nas je vec kao klinke :heart: secam se da nisam mogla u rukama da je drzim molika je bila..veca pljeska nego nas dve :lol:
sad bih rado otisla tamo, al verujem da to mesto vise ne postoji..:(

ma ja kazem da mi se jede pljeska, a ne i da mogu da je jedem :D
ostalo mi negde urezan ukus one iz balkanske..i neke iz nisa kad sam sa tatom isla do dede, pa tu uvek svratili da doruckujemo..i to samo sa puno tucane ljute paprike..izdrilovao nas je vec kao klinke :heart: secam se da nisam mogla u rukama da je drzim molika je bila..veca pljeska nego nas dve :lol:
sad bih rado otisla tamo, al verujem da to mesto vise ne postoji..:(
ako mislis na onu ispod hotela moskve mislim da jos uvek postoji
samo sto ja ne jedem nista iz tih pljeskarnica..

od jutros kafa ..sir i lubenica

Back