Šta Beograđani doručkuju?

ma ja kazem da mi se jede pljeska, a ne i da mogu da je jedem :D
ostalo mi negde urezan ukus one iz balkanske..i neke iz nisa kad sam sa tatom isla do dede, pa tu uvek svratili da doruckujemo..i to samo sa puno tucane ljute paprike..izdrilovao nas je vec kao klinke :heart: secam se da nisam mogla u rukama da je drzim molika je bila..veca pljeska nego nas dve :lol:
sad bih rado otisla tamo, al verujem da to mesto vise ne postoji..:(

...ako je na pocetku balkanske gledano od Moskve ka Z.stanici, onda postoji jos uvek i jos uvek su im najbolje pljeskavice u gradu,
jela ja pre jedno 6 meseci kad sam bila...i opet cu kad budem tuda prolazila..:)

....ne razumem zasto ne biste jeli pljeskavice...koji je razlog?
....ja se toga ne odricem, ne jedem cesto ali jedem sve sto mi dusa iste a mogu da priustim....sto
ne mogu ni ne ceznam previse, mozda bude nekad, a i ako ne bude opet nista...

...ako je na pocetku balkanske gledano od Moskve ka Z.stanici, onda postoji jos uvek i jos uvek su im najbolje pljeskavice u gradu,
jela ja pre jedno 6 meseci kad sam bila...i opet cu kad budem tuda prolazila..:)

....ne razumem zasto ne biste jeli pljeskavice...koji je razlog?
....ja se toga ne odricem, ne jedem cesto ali jedem sve sto mi dusa iste a mogu da priustim....sto
ne mogu ni ne ceznam previse, mozda bude nekad, a i ako ne bude opet nista...

nece mi telo afro..
dusa hoce, al mi muka kad ih pomirisem :(

mislila sam samo 2u1..
i onda sam pravila detetu chease za rodjendan..
i nisam znala sta da radim sa viskom krema..mix rikote,slatke pavlake i maskarponea.. :rumenko:
ali sam ga kombinovala sa viskom divljih borovnica i malina..
i sad necu na jedem nista sledeca 3 dana..:roll:

pileca_gozba_v.jpg

:lol:

Back