Šta Beograđani doručkuju?

Ne vidim zasto sok od svezeg voca ili povrca i jutarnja kafa ..nisu dobre za stomak i zeludac
Najveci broj ljudi na ovoj planeti na taj nacin zapocinje svoj dan i dozive duboku starost..
u to ime ..jutros sokic i kafa..sada cu i da rucam..ja kada imam posla i obaveza ne mogu da doruckujem ..pun zeludac me usporava..

Ne vidim zasto sok od svezeg voca ili povrca i jutarnja kafa ..nisu dobre za stomak i zeludac
Najveci broj ljudi na ovoj planeti na taj nacin zapocinje svoj dan i dozive duboku starost..
u to ime ..jutros sokic i kafa..sada cu i da rucam..ja kada imam posla i obaveza ne mogu da doruckujem ..pun zeludac me usporava..

Zato sto to i nije dorucak, ali je idealna kombinacija da unistis svoj zeludac.. Sok je tecnost, koja projuri kroz tvoj organizam i obicno (ako pijes onaj iz tetra paka) ima oko 40 i nesto, 60 KCAL..Jedina korist je sto drzi dobar volumen arterija i krvih sudova i dize pritisak (ko kuburi sa niskim)..Zdrav dorucak cine slozeni ugljeni hidrati, koji se trose polako do rucka, podizu nivo insulina i pritiska do normalei daju dovoljno energije za dan pred nama.....Ujutru se jedu razne pahuljice, musli, palenta i tome slicno sa casom jogurta ili mleka do 1% masnoce..Naredni obrok ide kroz 4 do 5 sati...

Ne znam, šta ? Šapnite mi, šta doručkuju Beogradjani... :telefon: Valjda u neku ruku isto što i mi, koji nismo iz Begeša. :)
Jutros korn fleks, sa jogutom i malinama, medom...Oboleću od jednolične hrane, koliko to volim da jedem. :cmok2:

Lepo, to je dobar dorucak, samo bez medica...;) Ali bolje i med, nego secer...Ponekad uzmem "MAltex", mada ne volim njegov ukus...
Ja jedem oko 08.00 musli (klasik ili ponekad tropic) ili kacamak, (odprilike 4 supene kasike) sa mlekom ili jogurtom do 1 % masnoce...

Lepo, to je dobar dorucak, samo bez medica...;) Ali bolje i med, nego secer...Ponekad uzmem "MAltex", mada ne volim njegov ukus...
Ja jedem oko 08.00 musli (klasik ili ponekad tropic) ili kacamak, (odprilike 4 supene kasike) sa mlekom ili jogurtom do 1 % masnoce...

Moram malo meda, nije mi dovoljno slatko, bez njega...Može i smedji šećer, ali mi je zdraviji med. :) Jao, ni meni se malteks ne dopada. :(
Ja volim onaj musli i sa čokoladom, ni to ne znam šta je dosta...:) Kačamak, samo baš kad se mora. :cmok:

Back