Šta Beograđani doručkuju?

Neces oboleti. Nadam se da su maline i jagode sveze i da si koristio med drvenom kasikom ili plasticnom.

Ja se to samo šalim,jer mnogo volim to da ručkam....Maline odmrznute, jer ih je bilo baš mnogo, pokvarile bi se, morala sam da zamrznem jednu količinu. Koristila...ja sam ženskog roda, draga. :)
Da, naravno da drvenom, zbog meda, koji u dodiru sa metalom, oksidiše. :)

Moderni...mene zaobidji u tvojim komentarima i ocenjivanjima..
pogotovo sto moj nacin ishrane nema veze sa mojim moderisanjem ovde..Jasno..
i za primer..ne spamuj po temama..

Ima, ima. Ako se lose hranis, ti toksini ce se odraziti i na tvoje moderisanje.

..ja joj još juče rekla da me zaobiđe...posta nema, neko
obrisao...ali zato nje ima da nas juri po temama i daje
neke svoje kritike.....udavi više....:mrgreen:

Ne davim, nego zelim da pomognem.

u bre pevacice al spamujes :lol:
Nikako da cujemo sta ti jedes...najcesce ;)

@tema... espreso dupli i djus
onda kiflice...i casa mleka :)

2- Ne moze espreso. Ja sam pisala, ali niko nista ne komentarise, jer nema sta da dodda. Jutros sam jela ovsenu kasu, sojino mleko sa kakaom.

njega!
moderna je ustvari moderni:zper:

Uzasno ste me razocarali. Svi, komplet! Cim vam neko misli dobro i hoce da vam pomogne vi ga vredjate. Ja sam zelala da vama, kao mojim drugarima pomognem u zdravoj ishrani, a vi tako. Znate da sam u pravu, pa me zato napadate.
Sto se tice toga da li sam musko ili zensko, verujte u sta god hocete, ja nikom necu da branim. Neki koji su me muvali pa ispusili su to provalili, videla sma i da me neki tip kopira, ali nema veze. Moja namera je pre svega da mi budete zivi i zdravi, a to sto mrzite ljude koji imaju dobre namere je vasa stvar. Ja, radi buducih generacija, koje ce citati ove moje postove, pa usput i vase, moram, moram da dam komentar, jer ce tako znati, kako se ljudi u ovom vremenu lose hrane.

Poslednja izmena:

Back