Šta Beograđani doručkuju?

Слажем се, ни ја не волем претерано те пахуљице и сличне глупости.
А не једем их јер их 90% фенсера које знам једе, па морам да лупам контру.:mrgreen:

Ја за доручак ретко имам апетит, али за вечеру се набокам као медвед! Међутим, ако се икад деси да сам гладан чим устанем, обавезно бурек са месом/пица бурек и јогурт. Кад нисам гладан поједем чоколадну кифлу (па после ручам у 2) или пицу из пекаре (имам у крају посебну пекару где продају социјлане пице које не изгледају лепо, ал' су укуснееее). Форнети и слично ђубре никад не једем.
А за вечеру барем једном недељно пуњено пилеће бело(пилеће бело пуњено сланином, сувим вратом и качкаваљем, па преко замотано у сланину) или пуњену вешалицу (исто, само није умотано у слан'ну).

:mrgreen: Nemoj da se izvinjavas :D. Nekad sam mislila isto sto i ti :roll:. Posto volem da jedem, a tempo zivota i onoga sto sobom nosi je takav - kakav je, dosla sam do zakljucka da pahuljice mozda i treba probati :think:.

Mislim da se nisam prevarila, ali bih te slagala da mi se nikad ne omaknu i stare ljubavi tipa prsute, slaninice, putera, kulena, sirevi, jaja ovakva i onakva, przenice sa kajmakom/sirom, pastetice uz neku salatu. Hmmm... Mogla bih dosta da ti nabrajam na zadatu temu hrane. Kad smo vec kod toga trebalo bi nesto i da glocnem :cool:.

Grozna kombinacija su mi pahuljice sa mlekom i kakaom. Bljak. Jednom pravila i zakljucila da to nije za mene. Samo odvojeno.

Obicno mleko + pahuljice takodje mi se ne dopada.

Kiselo mleko + pahuljice = moze.

Jogurt + pahuljice + neko sitnije seckano sezonsko voce = ne odusevljava me, ali moze da prodje.

P.S. Izbori kod mene (uopste) nemaju veze sa fensi/nefensi :D. Ili nesto volem ili ne volem, a da li je moderno ili ne - ne potresam se suvise :aha: :D.

Poslednja izmena:

Back