- Poruka
- 28.796
moderna mi osvezi jutro.p.s.na jednom forumu vidim nick `moderan pevac` i isti nacin komunikacije....jel` ti je to `decko sofronije` ili je to tvoj alter ego?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moderna mi osvezi jutro.
moderna mi osvezi jutro.
p.s.na jednom forumu vidim nick `moderan pevac` i isti nacin komunikacije....jel` ti je to `decko sofronije` ili je to tvoj alter ego?
lenja pita![]()
Lose. 1
Lenja pita? Gde si je kupila? Da li je na masti? Da li je posna? Jos malo detalja molim te, jer ako je posna dobices 5, a ako nije. Bolje da ne govorim.

moderna mi osvezi jutro.
p.s.na jednom forumu vidim nick `moderan pevac` i isti nacin komunikacije....jel` ti je to `decko sofronije` ili je to tvoj alter ego?
E, videla sam. razbibriga. On me kopira, jer je posle mene napravio nik, ispirisan mojim imenom (i delom). Eto, zato ovi jadnici, koji me muvaju misle da sam musko.

...za sad samo kafa...imam neke smrznutre kroasane...pa cu verovatno
njih ispeci....ne izlazi mi se nigde po ovakvom vremenu, kad već ne moram...![]()

i ja jutros pekla neke kiflice klincima
a sebi sam napravila produzeni espreso sa mlekom, i sad![]()

Je l postoji neka tema na kojoj nisi spomenula da te neko muva?![]()
Dve nes kafe i kesica medenih srca
...za sad samo kafa...imam neke smrznutre kroasane...pa cu verovatno
njih ispeci....ne izlazi mi se nigde po ovakvom vremenu, kad već ne moram...![]()
i ja jutros pekla neke kiflice klincima
a sebi sam napravila produzeni espreso sa mlekom, i sad![]()
jeste posna![]()
i ja mislimE, videla sam. razbibriga. On me kopira, jer je posle mene napravio nik, ispirisan mojim imenom (i delom). Eto, zato ovi jadnici, koji me muvaju misle da sam musko.

neki sendvic i caj![]()
Dobila si peticu, ali pazi, ne lazes mene, vec lazes sebe.

Pljeskavice.