Sta ako demonstracije uspeju?

Ako "demonstracije uspeju" znači da je svaka buduća eventualna vlada nelegalna, nezakonita, nedemokrratska.. jer se traži vlast bez izbora.
To je antiustavno i bez ikakvog zakonskog uporišta, ali jeste u okvirima obojenih revolucija..
To znači da su nas Soroševci opet nadmudrili, da ne poštujemo sopstvene zakone i odredbe, da ne znamo ko je medju nama istinski patriota a ko stvarni neprijatelj.
Ne znam ko iskljucuje izbore? Da bi se desili demokratski izbori, treba da se formira prelazna vlada, koja ce stvoriti uslove za fer izbore, poput oslobadjanje medija, prestanak sirenja mrznje prema opoziciji, nezavisno sudstvo i izvrsna vlast, hapsenje kriminalaca i sl.

Prebijanje neistomišljenika i spaljivanje nekretnina i vozila....jesi ti pao sa Marsa.... Šolak, Đilas i Marnika jel ih služe Velje Nevolje... Pa ko ih ima slijepče... Čiji su Milenijum Tim i Ultra Coop... Ko je prebio devojku u NS i dobija novac u SNS koverti... Od čačkalice ne vidiš Šumu ss sNs zločina... Sram te bilo....
Fashizam je neodmjereno mjesanje partije i drzave u gradjanske slobode, okupacija medija od strane vlasti (jednog covjeka), unepostojanja nezavisnog sudstva, tuzilastva i izvrsne vlasti. S, druge strane, AV je stvorio sns partiju, koja je vojno organizovana i finasira se od korupcije.

Исто тако трилинг асова српске државности, политике и развоја Србије: Вучић, Брнабић и Мали је у садашњем тренутку незамењив, јер нико нормалан не жели да мења оне најбоље...
Шта је то фашистичко код СНС? Имаш ли доказе за то? Лично не браним СНС, нарано да и тамо има пуно олоша, али подржавам оне највредније: Вучића, Брнабићку и Малија
Vučić Veliki, Mali Nejaki i Blažena Ana - trio fantastiko, asovi, državotvorci.
krsti-se-boze.gif

Ovo je paralelni univerzum - metaverzum. 🤨

sne je los vrlo los

ali se losa vlast mora menjati boljom

a zamena ove katastrofalno lose vlasti djilasom i marinikom je jos veca katastrofa

oni ce nas uvesti u nato, uvesti sankcije rusiji sto cemo mi radjani srbije platiti stotinama iljada radni mesta , i milijardama izubljeni iz budzeta
Ajde? Nisu oni izdali KiM, vec ovaj nepomenik. Nisu oni doveli Srbiju tako blizu nato -u, kupovina nato Rafala, americki ambasador nam nadgleda vojsku, izvoz naoruzanja u Ukrajinu (poslusaj sta kaze Makron), dovode garde iz Ohaja, postavili Sutanovca za USA ambasadora (onaj sto pretopi onoloko tenkova), tjeraju Ruse iz NIS-a, ameri nam grade preskupe autoputeve, a sada im se obecavaju i elektroprivreda . . .

Otvorin oci i usi , videces i sam.

Gde su rezultati? Nema ih.Sta Srbija proizvodi?

Pare trosis dok bude kredita a kredita ce biti dok Vucic ne rasproda Srbiju.
Kad ostanes na ledini, videces sta te je snaslo i sta si podrzavao.
Probudi se dok jos ima vremena.
Proizvodi svašta,a rezultate vidiš ukoliko izlaziš iz stana ili kuće.Kredita je bilo i biće i tako funkcioniše svetska ekonomija.

Sta ce se desiti ako demonstracije uspeju i srusi se Vucic?

Ko ce doci na vlast?

Znam da to nisu zahtevi studentskih demonstracija ali to ce biti posledica.

Ili mislite da ce Vucic preziveti demonstracije i sve dati sta traze?
Do opste pobune je moralo doci nakon 12 godina autokratije, izdaje, drzavnog kriminala, korupcije i rasrbljavanja . . . Nadam se da ce studenti ustrajati i pokrenuti uspavanu i demoralisanu vecinu. AV ce morati na kraju pristati na prelaznu vladu, koja ce stvoriti uslove za fer i postene izbore.
Posegnuce on i za nasilne metode, ali to ce mu biti kraj i nemogucnost ucestvovanja u novim izborima.

Прелазна експертска влада од најмање годину дана, са овлашћењима да чисти административни апарат и министарства силе и правде, али без великих ингеренција у доношењу капиталних државних одлука. То нека буде status quo. То ће да сачека праве, на поштеним изборима изабране, Парламент и Владу.

Прелазна експертска влада од најмање годину дана, са овлашћењима да чисти административни апарат и министарства силе и правде, али без великих ингеренција у доношењу капиталних државних одлука. То нека буде status quo. То ће да сачека праве, на поштеним изборима изабране, Парламент и Владу.
Pa već si sve to imao 2011.

Što ste pravili ovaj katastrofalni izlet s puta u trajanju od 14 godina samo da bi na kraju priznao da nema goreg od Nikolića

Zašto smatraš da je gori?Pa ne rastače nam privredu kao petooktobarci nego je gradi,ne dozvoljava da nam brukaju ljude koji se bore za našu Srbiju a oni su to radili.Ne uvodi sankcije Rusiji jer su nam oni garant da ništa što je loše za nas Srbe neće proći u UN jer imaju pravo veta. i koliko ja vidim imamo svega za život.Šta ne valja?Dinar nam je stabilan,nikada više posla,stanova,dobrih stvari,skupih telefona,letovanja i zimovanja,dečiji dodaci i kojekakve subvencije,država ulaže u mlade...Šta ti konkretno nedostaje u ovoj državi?
Sve te tekovine koje navodiš ("Imamo EU finansirane šoping molove") se dešavaju uprkos Vuqleru a ne zahvaljujući njemu.

Ali zlatni kafez je mala uteha ako moraš gledati na televiziji Najgoreg

Pa studenti su takođe deo Đilasove opozicije, ukoliko postižu značajne rezultate Neopozivih Ostavki čelnika srpskog sveta.
  • Vesić
  • Vučević
Neki su od ljudi iz vašeg režima koje je prof. dr Dinko Gruhonjić već smenio.

Ne znam što se ti foliraš da nisi za Vučića, kad 98% žitelja RS jeste. To je kao da imaš džak sa 100 čarapa gde su 98 crne, i verovatnoća da si ti sad neki pristalica Proglasa je vanishingly small što kažu babe na pijaci.
Ne podrzavam Djilasa, ali mi ukratko objasni po cemu je on gori od AV-a? Ako je kriminalac, zasto se ne hapsi? Kada je bio gradonacelik Beograda u jednom mandatu, Beograd je dobro funkcionisao, otvorio je vise djecijih vrtica, skola. parkova, most na Adi, obnovio PKB (koji je sns unistio i prodao arapima u bescjenje) . . . od danasnje vlasti.

Ne podrzavam Djilasa, ali mi ukratko objasni po cemu je on gori od AV-a? Ako je kriminalac, zasto se ne hapsi? Kada je bio gradonacelik Beograda u jednom mandatu, Beograd je dobro funkcionisao, otvorio je vise djecijih vrtica, skola. parkova, most na Adi, obnovio PKB (koji je sns unistio i prodao arapima u bescjenje) . . . od danasnje vlasti.
A sto ga ne podrzavas kad je sve to uradio? Kontradiktoran si

A sto ga ne podrzavas kad je sve to uradio? Kontradiktoran si
Stvarno? Nije mi po volji, postao tajkun, spasio AV-a od gubitka izbora za Beograd predprosle godine, ali ne bih da ga satanizujem, jer nije u vlasti i ne znamo sta bi uradio, kada bi mu se pruzila prilika.

Ovako AV ga vjesto koristi kao antipod, da bi opravdao svoju despotiju i korupciju.

Stvarno? Nije mi po volji, postao tajkun, spasio AV-a od gubitka izbora za Beograd predprosle godine, ali ne bih da ga satanizujem, jer nije u vlasti i ne znamo sta bi uradio, kada bi mu se pruzila prilika.

Ovako AV ga vjesto koristi kao antipod, da bi opravdao svoju despotiju i korupciju.
E moj ti, iz prve ruke da ti kazem. Moj prijatelj je u SnS- u, njegov sin je opozicija.. Pred izbore prosle godine , ako se secate isti konvoj autobusa, prvo je dosla opozicija , pa onda dosli ovi iz SNS-a na mitinge, onda se bratija iz suprotne partije spoje i odu na rucak. 😁🤣 Sjasi k***a da uzjasi murta, metaforicki, ne vredjam prijatelje

Back