Sta ako demonstracije uspeju?

Sta ce se desiti ako demonstracije uspeju i srusi se Vucic?

Ko ce doci na vlast?

Znam da to nisu zahtevi studentskih demonstracija ali to ce biti posledica.

Ili mislite da ce Vucic preziveti demonstracije i sve dati sta traze?
А шта би ти желео да се деси? Сећаш се да смо пучисте већ имали на власти и шта су они испунили од њиховог "Договора са народом"? Није ли Ђинђић саветовао рударе да почну да гаје печурке и да од тога нормално живе? Сам сам за то да се власт промени, тек онда ћемо да схватимо која је величина била Александра Вучића, али само демократским средствима, а не обојеним револуцијама, јер свака револуцију своју деце поједе ...

ali sta dan kasnije?

svi znamo da je najveci problem 5. oktobra bio sto nije dosao 6. oktobar.
Да ли си ти желео да се 6. октобра 2000, то је најсрамнији догађај у историји Срба и Србије, поубијају сви, баш сви, прави и правоверни Срби који су се борили за свој народ и своју отаџбину?

Ko ce doci na vlast?

Zanimljivo je da jedni strahuju kako "sigurno" dolaze kleronacisti na vlast, dok drugi strahuju da "sigurno" dolazi Dinko na vlast.

Ne znam odakle takav istovremen strah dvaju kampova

Ja imam samouverenost da možemo savladati rusofiliju posle promena

А шта би ти желео да се деси?
iskren da budem podrzavam zahteve jer sam i sam bio 100x pod tom nadstresnicom.
necu da razmisljam da mi padne neka druga na nekom drugom mestu u gradu, sve sta je sns renovirao je moralo da se ponovo sredjuje od trga do slavije..

ali ako me pitas oko vlasti zaista nemam misljenje jer licno smatram da na nasoj politickoj sceni za sada ne postoji neko ko ce vladati kako treba jer novih lica nema...i opoziicija je nekad bila na vlasti a nista nije uradila tako da iz tih razloga nemam razvijeno politicko misljenje niti nekog podrzavam, samo sa strane gledam i komentarisem sta smatram da je dobro a sta lose.

Ko ce doci na vlast?

Зашто да буде срушен Вучић ?

Па Вучић ће само да постане добар поштен .. не краде .. не лаже ....

Ja sam u pokretu MOBA oni imaju dobre strucnjake koji bi mogli barem da obezbede uslove za fer izbore i da nas iscupaju iz ekonomske krize koja ce tek da nas satre ako ovaj nepomjanik ostane na vlasti.
jel se secas G17+?
zorana mihajlovic i dinkic su nastali iz njih z:mrgreen:
pitam se iskreno da li pravi strucnjaci uopste zele da se bave politikom.

jel se secas G17+?
zorana mihajlovic i dinkic su nastali iz njih z:mrgreen:
pitam se iskreno da li pravi strucnjaci uopste zele da se bave politikom.
Ne kapiras poentu, studenti upravo koriste direktnu demokratiju i taj princip su preuzeli od MOBE i jos neke dobre stvari i zbog toga su protesti za sada prilicno uspesni..kazem preuzeli zato sto se MOBA zalaze za to da nema vise profesionalnih politicara nego da bude direktna demokratija i meriokratija, da svako u svojoj oblasti za koju je strucan radi svoj posao.

Да ли си ти желео да се 6. октобра 2000, то је најсрамнији догађај у историји Срба и Србије, поубијају сви, баш сви, прави и правоверни Срби који су се борили за свој народ и своју отаџбину?
naravno da ne ali da se pohapse da... svi oni koji su radili malverzacije i bogatili se.
ali je problem sto su ti samo promenili stranu..
pink je nekad bio televizija koja je podrzavala demokrate
prva scena posle 5. oktobra na pinku je bio canak kako svira klavir.

Ko ce doci na vlast?

postavio si kljucno pitanje

sta dan posle pada vucica i snsa

koga bi ti voleo da vidis na vlasti i mestu novog premijera i predsednika

Mene cela ova prica podseca kao kad porodica ima losu kucu , mora crep da se menja, grede krova trule, prokisnjava, stolarija isto losa.

I neki ukucani kazu daj da je srusimo sagradicemo novu!

A ja pitam ko ce da je sagradi?

Od cega? Cime?

A De Sisti i drugi Sorosevci mi na to kazu, sta postavljas ta pitanja sada!!! Daj da srusimo kucu, a o tome cemo nakon sto je srusimo!

E vidis ja ne pristajem na promene bez plana ko vlada i ko sta radi dan posle sutra. A hocu promene. Ali na bolje.

Ne na gore kao sto smo imali 5. oktobra.

Ja licno bi podrzao vlast ujedijenje opozicije orocene na godinu dana s tim da se svi obavezu da nema ulaska Srbije u NATO i uvodjenja sankcija Rusiji. A ostalo kako hoce.

Poslednja izmena:

Back