Sta ako demonstracije uspeju?

„On (Veselinović) mu rekao: a gde sam ja na Južnom toku kod tebe? Pa, brate, on hoće da je svuda. Sad da Zbilja otvori kafanu on bi se naljutio što ga nije zvao da zajedno uđu u to“, napisao je tada Pandrc jednom saradniku.

Veselinovićevo nezadovoljstvo je, vidi se iz poruka, naredne godine naraslo jer nije dobio poslove u energetici.

„Pa napašće Ćelavi Z sigurno sa svih strana. Zato što je ovaj sad prejak, sva energetika ide preko njega“, napisao je Pandrc na „skaju”. „Ma znaš koliko daje on njemu posla, pa 35% mu daje posla od Elektromontaže. Brate znaš koje milione uzima. I malo mu.”

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: ти дајеш глупе одговоре и вртиш се у месту својим незнањем. Професор Зоран Ђорђевић је професор у пензији, експерт, Доцент Сања Фриц је представник Грађевинског факултета коју су студенти изабрали да говори о томе.Видиш како глупост може да те одведе тамо одакле не можеш да се извадиш.

Svakako ću pogledati emisiju ali savršeno dobro znam kakav je stav struke

Nisam ti džabe postavio pitanje o kineskoj kompaniji. Iako ti misliš da je to irelevantno to ti je jedan od ključnih elemenata cele priče, odatle sve počinje.

Dakle zašto je potrebna kineska kompanija kada ionako služi kao protočni bojler i samo prosleđuje poslove domaćim podizvođačima kojih ima na desetine, uvezanih kao creva.

„Turšija zvao onog Bocaru što je kod Miloša u kabinetu. I rekli mu da prenese Milošu da im dođe 2m evra”, napisao je Pandrc početkom septembra 2020. svom saradniku, napominjući da se Vučević zbog ovog događaja požalio bratu predsednika Srbije Andreju Vučiću. „Oni misle da sve ide od Ćelavog i da Ćelavi namerno pravi frke, jer zna da će Miloš otići za Bg, i hoće da preuzme grad u smislu da postavi svoje direktore i juri da postavi načelnika murije.”

Bocara je nadimak Slobodana Milića, Vučevićevog savetnika i nekada odbornika u novosadskoj skupštini.

Zbog sukoba sa Gorancem, vidi se iz poruka, Zbiljić Pandrcu piše da je važno da na svojoj strani imaju Dalibora Bogdanovića Boću, bivšeg policajca koji je ranije bio blizak sa Gorancem, a sa kojim je ušao u sukob.

„Treba nam Boća uz nas… ako ga obrlate i vrate uz sebe to je onda ozbiljan užas”, napisao je Zbiljić, na šta mu je Pandrc odgovorio: „Ok. Naš je.”

Ponoviću, konstatacija da je neko nepismen nije uvreda, to je jednostavno činjenica

S druge strane ti uzimaš sebi za pravo da na vrlo ponižavajući način govoriš o recimo 4 srpska državna univerziteta, više od sto fakulteta i instituta i 90% profesora koji podržavaju ovo što studenti rade. Ti koji si u svađi sa osnovnima gramatike kritikuješ ljude koji su ceo život posvetili nauci i znanju.
Mogu da imam 10 fakulteta ako su mi namere necasne dzaba sve
Jesam za promene ali sa jasnim ciljem,sva polovicna resenja i tumaranje ko gorila u magli me ne zanima

Ti i tebi slični likovi tražite poštovanje zakona a istovremeno hoćete da hapsite bez prijave,optužnice,suđenja?! Gde si to naučio?Zar to nije diktatura?
Prijava bezbroj, eno, čame kod Zagorke Dolovac.
Specijalno tužilaštvo, pa će biti optuznica po sluzbenoj duznosti koliko hoces.
I svi cete da budete obuhvaceni, od AV-a, do najsitnijih botova.

1000016729.jpg

„On (Veselinović) mu rekao: a gde sam ja na Južnom toku kod tebe? Pa, brate, on hoće da je svuda. Sad da Zbilja otvori kafanu on bi se naljutio što ga nije zvao da zajedno uđu u to“, napisao je tada Pandrc jednom saradniku.

Veselinovićevo nezadovoljstvo je, vidi se iz poruka, naredne godine naraslo jer nije dobio poslove u energetici.

„Pa napašće Ćelavi Z sigurno sa svih strana. Zato što je ovaj sad prejak, sva energetika ide preko njega“, napisao je Pandrc na „skaju”. „Ma znaš koliko daje on njemu posla, pa 35% mu daje posla od Elektromontaže. Brate znaš koje milione uzima. I malo mu.”

To pošalji @*iskander da čita

Svakako ću pogledati emisiju ali savršeno dobro znam kakav je stav struke

Nisam ti džabe postavio pitanje o kineskoj kompaniji. Iako ti misliš da je to irelevantno to ti je jedan od ključnih elemenata cele priče, odatle sve počinje.

Dakle zašto je potrebna kineska kompanija kada ionako služi kao protočni bojler i samo prosleđuje poslove domaćim podizvođačima kojih ima na desetine, uvezanih kao creva.
Не схваташ поенту, заболе ме она ствар ко је радио, крао, мувао, не правдам, али тога је било и биће, гарантујем ти ко год био на власти, поента је у конструкцији, а када би погледао емисију можда би и схватио поенту. Експерти су јасно ставили свима до знања да се врши обимна истрага и да ће кривци свакако одговарати , али не онако како желе твитераши или било који други корисни идиоти на друштвеним мрежама

U rekonstrukciji vlade koja se spremala za kraj 2020. godine, pažnja Pandrca i saradnika bila je na tome ko će da preuzme političke pozicije u njihovom poslovnom sektoru.

„Ako bude (Andrej Vučić) postavio svoje u energetici to je za nas vrhunac”, pisao je Pandrc.

Prema „skaj” porukama, Pandrc je navijao da Milorad Grčić ostane na čelu „Elektroprivrede” Srbije (EPS).

„Srbijašume (direktor Igor Braunović) je ostao. (Dušan) Bajatović (direktor Srbijagasa) ostao.

Jos Grčić i to je to”, pisao je Pandrc krajem oktobra 2020.

Grčić je, kako je Zbiljić rekao Pandrcu, „nerazdvojan” sa Markom Parezanovićem – istaknutim pripadnikom BIA-a za kojeg je KRIK prošle godine otkrio da je bio u vezi sa Šarićevim klanom.

Pandrc se brinuo i za to ko će da zauzme bitne pozicije u policiji. U porukama koje je slao svojim saradnicima otkiva i šta je čuo za koga se sve čovek iz supraničkog tima, Zvonko Veselinović, zalagao i gurao da bude postavljen na funkcije.

Krajem septembra 2020. na „skaju” je obavestio svog saradnika da će policajac Slobodan Malešić biti imenovan za načelnika Policijske uprave Novi Sad, nakon čega je, piše u izveštaju policije, dodao: „od Ćelavog“.
SRBIJA!!!!!!!!

Наравно да је лоше, државу неће да воде неуки студенти, који још факултет нису завршили. То се неће десити нити ће неки пленуми или парламенти водити државу. Тачка. Нека изволе, направе политичку партију, страначки програм па на изборе.
Svako ko izlazi na izbore predlaže program, to se podrazumeva.

Ali oni su dovoljno sposobni da uz pomoć profesora ako treba spreme program koji je 300 miljama iznad svakog drugog programa. Jer su mladi i pametni.

U svakom slučaju, mnogi od njih čim završe nalaze se već na prestižnim univerzitetima van zemlje, dok SNS kadar je samo za ugostiteljske radnje.

Nismo se ti i ja razumeli.Hteo sam da kažem da nam ne treba novi peti oktobar.Onda je Srbija krenula u ambis,pljačkaške privatizacije i hapšenje svih koji su bili u borbi za spas Srba.To nam je doneo peti oktobar.Večitu sramotu čiju reprizu ne bih da gledam.

voleo si da diluješ devize po ulicama i stojiš u red za šećer i brašno?

Pokupili su ti bili svu deviznu štednju ili je nisi ni imao?

Vozio si se kolima dok su mnogi od nas se gurali u prepunom GSPu?

Nisu ti smetale restrikcije struje?

Sve u svemu, bilo ti je 90-tih kul? Samo pitam, prosto mi je sve to čudnovato.

voleo si da diluješ devize po ulicama i stojiš u red za šećer i brašno?

Pokupili su ti bili svu deviznu štednju ili je nisi ni imao?

Vozio si se kolima dok su mnogi od nas se gurali u prepunom GSPu?

Nisu ti smetale restrikcije struje?

Sve u svemu, bilo ti je 90-tih kul? Samo pitam, prosto mi je sve to čudnovato.
Iznenadila si me pitanjima jer sam lepo napisao zašto ne bih voleo neki novi peti oktobar.

Back