Sta ako demonstracije uspeju?

Pošto si sve odgledao i pošto si stručan, imam jedno jednostavno pitanje za tebe

Zašto posao na rekonstrukciji dobije kineska kompanija a zatim 100% posla odrade domaći podizvođači i njihovi podizvođači i podizvođači njihovih podizvođača sve do neke lokalne SZR i preduzeća koja nemaju bilo kakve kapacitete da se uhvate tako ozbiljnog posla.
Iz prostog razloga što je u vrhu države mafija koja pljačka i državu i narod, a kineze ne može.... Milošević je napravio grešku misleći da su mafijaši Srbi, pa im je dao da se bave poslovima po Srbiji, ali ta gamad je malosrpska da ne kažem sve metropolite, naslednici najgore Srbije...

:hahaha::hahaha::hahaha:дечко, погледај емисију и не лупетај много, када год покушавам да разговарам чињеницама, нађе се неко коме сметају чињенице, био то модератор или форумаш. То причају професори, а не ја.
Nemam vremena za sibicarske price. RTS nema ugled da bi joj neko posvecivao svoje vreme.

Vuciceva televizija i cinjenice nemaju veze jedno sa drugim. Ako to do sada nisi shvatio, nema svrhe dalje o tome raspravljati.

Pošto si sve odgledao i pošto si stručan, imam jedno jednostavno pitanje za tebe

Zašto posao na rekonstrukciji dobije kineska kompanija a zatim 100% posla odrade domaći podizvođači i njihovi podizvođači i podizvođači njihovih podizvođača sve do neke lokalne SZR i preduzeća koja nemaju bilo kakve kapacitete da se uhvate tako ozbiljnog posla.
Види, ти, као и доста вас , који мислите да нешто знате, почнете да помињете експерте, па када експерти дођу у неку емисију и кажу своје експертско мишљење, онда почнете да их називате сендвичарима и Вучићевим лажовима, а емисију нисте ни погледали. А ко ће по вама бити релевантан да каже своје мишљење и буде у праву? Корупција не убија, а колико видим , пошто ти појма немаш, све више незналица тражи одговорне и то да се што пре процесуирају. Сигуран сам да неко не дозвољава да се истрага заврши до краја, вршећи притисак преко вас незналица, како би се прави кривци привели правди. Размисли о томе пре него поново почнеш да лупеташ о нечему о чему појма немаш, а истовремено пљујеш експерте који су потпуно независни

Nemam vremena za sibicarske price. RTS nema ugled da bi joj neko posvecivao svoje vreme.

Vuciceva televizija i cinjenice nemaju veze jedno sa drugim. Ako to do sada nisi shvatio, nema svrhe dalje o tome raspravljati.
Изрази каошто су "Вучићева" ТВ или те сличне глупости су резервисане за особе које су острашћене, а немају основно знање, или што је још битније немају вољу да испрате различите медије па упореде вести па на основу тога стекну свој утисак. Дечко, оно што сам ја схватио у задњих 30 и кусур година сам као свој утисак стављао на папир или на друштвеним мрежама. 90% ствари сам погодио, управо зато што не зависим ни од једног медија који би ми само био битан и од којег бих само црпио информације. Научи нешто

Види, ти, као и доста вас , који мислите да нешто знате, почнете да помињете експерте, па када експерти дођу у неку емисију и кажу своје експертско мишљење, онда почнете да их називате сендвичарима и Вучићевим лажовима, а емисију нисте ни погледали. А ко ће по вама бити релевантан да каже своје мишљење и буде у праву? Корупција не убија, а колико видим , пошто ти појма немаш, све више незналица тражи одговорне и то да се што пре процесуирају. Сигуран сам да неко не дозвољава да се истрага заврши до краја, вршећи притисак преко вас незналица, како би се прави кривци привели правди. Размисли о томе пре него поново почнеш да лупеташ о нечему о чему појма немаш, а истовремено пљујеш експерте који су потпуно независни

Ok dakle da konstatujemo da nisi odgovorio i da vrtiš neke budalaste spinove.

Ako ćemo da se kunemo u eksperte zašto misliš da je taj (nisam siguran šta je, čini mi se da si rekao da je docent) relevantniji od celog građevinskog fakulteta.

Treba nam netko novi.

Andrej Vučić npr.
Čovek iz biznisa.
1738323639724.png

Изрази каошто су "Вучићева" ТВ или те сличне глупости су резервисане за особе које су острашћене, а немају основно знање, или што је још битније немају вољу да испрате различите медије па упореде вести па на основу тога стекну свој утисак. Дечко, оно што сам ја схватио у задњих 30 и кусур година сам као свој утисак стављао на папир или на друштвеним мрежама. 90% ствари сам погодио, управо зато што не зависим ни од једног медија који би ми само био битан и од којег бих само црпио информације. Научи нешто
Preopsiran si .Uzvici size.Nemam toliko vremena za tebe.

ali sta dan kasnije?

svi znamo da je najveci problem 5. oktobra bio sto nije dosao 6. oktobar.

Ако се обсетите првих приватизација ... све су биле такве да су запослене/ни од продаје фирми добијали новца за станове кола ....

Тада су се Динкић и Ђелић досетили да је за њих и стране компаније профитабилније да предузеће прво оде у банкрот , да се отпусте сви

и да се уз надокнаду правницима и економистима у датој фирми стечај заврши ...

То је та чувена 'пљачкашка приватизација'

После деценију припреме терена чланство из ДЕПОСа прелази у СНС и наставља пљачку

Из кредита се субвенционише радна места почев од 10 000 евра па до данас незна се колико

Тако за две и по деценије је проблем што се јесте десио 6ти октобар ... и 7октобар .. е све после ..

Закон су узели у руке мафијаши

Ok dakle da konstatujemo da nisi odgovorio i da vrtiš neke budalaste spinove.

Ako ćemo da se kunemo u eksperte zašto misliš da je taj (nisam siguran šta je, čini mi se da si rekao da je docent) relevantniji od celog građevinskog fakulteta.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: ти дајеш глупе одговоре и вртиш се у месту својим незнањем. Професор Зоран Ђорђевић је професор у пензији, експерт, Доцент Сања Фриц је представник Грађевинског факултета коју су студенти изабрали да говори о томе.Видиш како глупост може да те одведе тамо одакле не можеш да се извадиш.

Ponoviću, konstatacija da je neko nepismen nije uvreda, to je jednostavno činjenica

S druge strane ti uzimaš sebi za pravo da na vrlo ponižavajući način govoriš o recimo 4 srpska državna univerziteta, više od sto fakulteta i instituta i 90% profesora koji podržavaju ovo što studenti rade. Ti koji si u svađi sa osnovnima gramatike kritikuješ ljude koji su ceo život posvetili nauci i znanju.
Biznismeni>>Stručnjaci
https://www.krik.rs/skaj-poruke-borba-u-novosadskom-sns-u-oko-novca-i-naklonosti-andreja-vucica/

Koliko vidim, baš ti si ta baba Vanga koji već vidiš u tome nešto loše.
Наравно да је лоше, државу неће да воде неуки студенти, који још факултет нису завршили. То се неће десити нити ће неки пленуми или парламенти водити државу. Тачка. Нека изволе, направе политичку партију, страначки програм па на изборе. Никако другачије, баба Ванго, нема теорије

„Pandrc obaveštava (saradnika) da Zbilja tokom današnjeg dana treba da potpiše ugovor vredan 25.000.000 eura, od koga Nikola ima „tal“, odnosno treba da dobije „na ruke“ 2.500.000 eura”, piše u izveštaju policije i navodi se da Pandrc ove poruke šalje u oktobru 2020.

Pandrc u porukama navodi da Zbiljić ukupno ima četiri takva posla i da će Petrović da uzme 10 miliona evra, ali da će navodno dobro da zaradi i Veselinović.

„A od ta četiri posla Ćelavi radi jedno 30-40m (miliona). I to će da da drugima da rade i da uzme 5-6m (miliona). Keš“, piše u poruci Pandrc.

Back