Sta ako demonstracije uspeju?

He, pa da ubedimo studente da naprave svoju listu. :)
Izabraće najbolje studente sa raznih fakulteta, iako nemaju iskustva to bi bilo bolje od skoro svih koji su danas u političkom životu.
Neka i pogreše, opet će biti bolje. Neće biti jedan lider već cela lista. Onima kojima ne mogu ništa da prišiju.

Neka se postavi konkurs za svako ministarsko mesto, da mogu samo oni sa dobrim CVijem da prođu, kao za bilo koju kompaniju koja drži do sebe.
Uvek ima izlaza, ne volim kada su ljudi malodušni.

Ali ima još do toga, izbori nisu na vidiku, i teme o lošoj opoziciji samo mogu da vode u malodušnost. Srećom, sada su tu mladi ljudi koji niti su malodušni niti su decenijama ubijani u pojam kao mi stariji.

Али им одавно није пала надстрешница на главу.

На два пута свечано отворанај реновираној железничкој станици.

Чији је власник, управљач, инвеститор и финансијер ДРЖАВА.

kakav narod takva vlast

i uzuti dok su bili isti javasluk lopovluk je bio ko i sad

problem je sistemski u nama

mi smo losi vecinski ko narod a ocekujemo da vlast bude bolja

ne biva to tako

pa realno ko od nas kada bi dosao na vlast ne bi to koristio radi sticanja licne imovinske doboiti

90% bi 10% mozda ne bi i to je to

a narod se ne menja preko noci to je proces

tako da je naemam neke iluzije da cemo prodcvetiati kad SNS padne

video sam i 2000 i 2012 da to nema pojma

Била је синоћ емисија ОКО , гостовали су бивши професор и доцент грађевинског факултета. Погледај емисију, можда и научиш нешто.Већина вас прича о некој корупцији, која се може утврдити, а мало вас слуша и гледа и резонује суштину онога што се прича. Не палите ватру ако не умете да схватите о чему се прича
Nauci da ne slusas lazove nego da uocavas cinjenice.
N e zanima me sta politicari pricaju nego dela.Rezultati.A rezultat je da je petnaest ljudi poginulo i dvoje obogaljeno.
To ne mogu Vuciceve lazi nikada da izbrisu.To je ono sto je relevantno.

A ko zivi u Vucicevim lazima, treba da se leci.

He, pa da ubedimo studente da naprave svoju listu. :)
Izabraće najbolje studente sa raznih fakulteta, iako nemaju iskustva to bi bilo bolje od skoro svih koji su danas u političkom životu.
Neka i pogreše, opet će biti bolje. Neće biti jedan lider već cela lista. Onima kojima ne mogu ništa da prišiju.

Neka se postavi konkurs za svako ministarsko mesto, da mogu samo oni sa dobrim CVijem da prođu, kao za bilo koju kompaniju koja drži do sebe.
Uvek ima izlaza, ne volim kada su ljudi malodušni.

Ali ima još do toga, izbori nisu na vidiku, i ove teme o lošoj opoziciji samo mogu da vode u malodušnost. Srećom, sada su tu mladi ljudi koji niti su malodušni niti su decenijama ubijani u pojam kao mi stariji.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: имаш ли ти децу? Шта мислиш да ти децу чува неки основац, од 10 година, да им спрема храну, мења пелене...исто је то

kakav narod takva vlast

i uzuti dok su bili isti javasluk lopovluk je bio ko i sad

problem je sistemski u nama

mi smo losi vecinski ko narod a ocekujemo da vlast bude bolja

ne biva to tako

pa realno ko od nas kada bi dosao na vlast ne bi to koristio radi sticanja licne imovinske doboiti

90% bi 10% mozda ne bi i to je to

a narod se ne menja preko noci to je proces

tako da je naemam neke iluzije da cemo prodcvetiati kad SNS padne

video sam i 2000 i 2012 da to nema pojma

Од ове власти у Србији није било бандитскије.

Гори су од жутих 1000 пута. Код жутих су понеки олоши и завршавали у затвору. Чак и код црвених се знало ко је за затвор, а ко и како сме да мафија.

Код ових је сваки олош који постоји у Србији добродошао, слободан је и ради за СНС. У сваком граду и селу, највећи шљам је у СНС.

И то је проста истина.

Свако ко тврди другачије је СНС лажов.

Nauci da ne slusas lazove nego da uocavas cinjenice.
N e zanima me sta politicari pricaju nego dela.Rezultati.A rezultat je da je petnaest ljudi poginulo i dvoje obogaljeno.
To ne mogu Vuciceve lazi nikada da izbrisu.To je ono sto je relevantno.

A ko zivi u Vucicevim lazima, treba da se leci.
:hahaha::hahaha::hahaha:дечко, погледај емисију и не лупетај много, када год покушавам да разговарам чињеницама, нађе се неко коме сметају чињенице, био то модератор или форумаш. То причају професори, а не ја.

А шта би ти желео да се деси? Сећаш се да смо пучисте већ имали на власти и шта су они испунили од њиховог "Договора са народом"? Није ли Ђинђић саветовао рударе да почну да гаје печурке и да од тога нормално живе? Сам сам за то да се власт промени, тек онда ћемо да схватимо која је величина била Александра Вучића, али само демократским средствима, а не обојеним револуцијама, јер свака револуцију своју деце поједе ...

Ja cu da se kandidujem.

Sta meni fali?

Држављанство. Стренџере не гласамо!

Sta ce se desiti ako demonstracije uspeju i srusi se Vucic?

Ko ce doci na vlast?

Znam da to nisu zahtevi studentskih demonstracija ali to ce biti posledica.

Ili mislite da ce Vucic preziveti demonstracije i sve dati sta traze?

Gde ti vidis u ovim zahtevima da se trazi vlast?
Gde vidis ikakvo pominjanje izbora???

Hajde ne lazi, ne spinuj, ne obmanjuj!
Nije lepo!

Citaj ako umes ds citas, lepo pise:

Pogledajte prilog 1679115Pogledajte prilog 1679117

"Hajde ne lazi, ne spinuj, ne obmanjuj!"

Samo čitam kako je napisano :rtfm:

Да ли си ти желео да се 6. октобра 2000, то је најсрамнији догађај у историји Срба и Србије, поубијају сви, баш сви, прави и правоверни Срби који су се борили за свој народ и своју отаџбину?

Не баш сви. Већина само. Молим те!

Pa da, a sada je na delu čista demokratija

Vidi, ako pod diktaturom smatraš procesuiranje i teranje u zatzvor kriminalaca i korumpiranih političara onda računaj na vrlo ozbiljnu diktaturu u narednom periodu

Da li je tebi jasno da ovo neće stati dok se ne pohapse svu lancu odgovornosti i korupcije koja je dovela do ubistva 15 ljudi

Što je najbitnije to će biti tek početak
Jeste,ovo je demokratija u najčistijem obliku jer se svakoj budaletini daje za pravo da ometa normalan život i da glumi pametnog.A institucije postoje i rade svoj posao.Doduše sporo,ali ga rade.Da si u EU demokratiji i da ovako ometaš sobraćaj,išarali bi te žandari da bi ti život preseo.Imaš brdo video materijala na tu temu pa pogledaj,nemoj se praviti da si neobavešten.Pošto je država ispunila sve što ste tražili sada ste vi na redu da se kulturno raziđete,jer je normalan i očigledan korak države,a na koji se vi inače pozivate(poštovanje zakona,jel? ) da preduzme sve neophodne mere i radnje da omogući normalno funkcionisanje društva u celini.Jer,koliko god da vas ima,a nema vas mnogo,dužni ste da poštujete zakon,a kršite ga od početka blokadama saobraćajnica.Sada država treba da vam izađe u susret i da primeni u praksi sve ono što stoji u zakonu.Kao na zapadu.Demokratija.

Била је синоћ емисија ОКО , гостовали су бивши професор и доцент грађевинског факултета. Погледај емисију, можда и научиш нешто.Већина вас прича о некој корупцији, која се може утврдити, а мало вас слуша и гледа и резонује суштину онога што се прича. Не палите ватру ако не умете да схватите о чему се прича

Pošto si sve odgledao i pošto si stručan, imam jedno jednostavno pitanje za tebe

Zašto posao na rekonstrukciji dobije kineska kompanija a zatim 100% posla odrade domaći podizvođači i njihovi podizvođači i podizvođači njihovih podizvođača sve do neke lokalne SZR i preduzeća koja nemaju bilo kakve kapacitete da se uhvate tako ozbiljnog posla.

ne druze

ako djila s i marinika dodju na vlast mi 100% uvodimo sankcije ursusiji i ulazimo u nato

sta se onda desava?

desava se da ubimo jeftin ruski as, nasa proizvodnja postaje neprofitabilna, fabrike se zatvaraju, usled cea propada iljade radni mesta i radnici zavrsavaju na ulici

ulazak u nato isto kosta milijarde sta mislis kome ce da se uzmu te milijarde za clanstvo u NATO ? Pa meni i tebi!

Јефтин гас?

Гас за Србију је већ по берзанској цени 38 евра што је 50% више од Орбановога гас 26 евра

https://novaekonomija.rs/vesti-iz-z...sada-skoro-po-berzanskoj-ceni#google_vignette

Тренутно Орбан напуни мађараско складиште купујући као за Мађарску а онда препрода Србији за договерену цену

Аранжман би остао исти за гас тако да плашиш решетом оне које појма немају

Мариника...? Овај онај ?

Пленум се јасно оградио од свих политичких организација и тражи искључиво да превне и економске инсититуције функционишу по закону

Значи и овде само плашиш решетом....

У једном моменту ти АВ невања .. у другом ваља ....

:hahaha: :hahaha: :hahaha: Ма немој ми рећи. Од када је СНС на власти, ја гледам и слушам такве гадости и мржњу у 90% случајева само према члановима те партије, премијеру, председнику...свима њима, и ти ћеш да ми причаш како Вучић бесни.
On definitvno mrzi Gorana Markovića tj. sve normalne ljude

Back