srpski saveznici u Evropi

jedite_kod_Joa:
Реално немамо савезнике.Али исто тако реално једино се на Русију (донекле)можемо ослонити.И то сад раде они који су се смејали Русији и пљували Русе,а сад трче брже боље у Москву по подршку...Како бедно!Што не трче у Вашингтон код својих ментора,савезника?Идиоти...

А,оно што је,опет реално,САД нам није савезник као што је неки доживљавају,већ џелат!

Постоје многи докази и радови у психологији и психијатрији према којима је
(као последица ужасног страха и сазнања о сопственој немоћи)

ЖРТВА ЗАЉУБЉЕНА У СВОГ ЏЕЛАТА ! 8-)

п.с. "У се' - и у своје кљусе!"

_Milanche_:
Italija,Austrija,Slovenija

Haha Slovenija ciji se predsednik Janez Drnovsek zalaze za cepanje Srbije ili Austrija cija se ministarka inostranih poslova zalaze za isto? Ti si zesce prolupao ako misli da su nam Austrija i Slovenija saveznici :lol: . Austrija i Slovenija su srpski tradicionalni neprijatelji

Jedini srpski saveznici su Rusija i Grcka u Evropi.

Evo pogledajte ovo u vezi Kosova sto se desava. Koje jedine dve zemlje brane srpsko stanoviste? Austrija? Slovenija? Italija? Ili su to ipak Rusija i Grcka

Na zalost nekim "srbima" su toliko isprani mozgovi da vise ne razlikuju ni crno od belog, ni svetlo od mraka, ni dobro od zla.

Hvala Bogu dragome da ih je svakim danom u Srbiji sve manje

RADIKALI DOLAZE

Sto se tice Crne Gore i ona je neprijateljski orijentisana prema Srbiji. Dokaz: poseta Agima Cekua Podgorici i Milova izjava da je Kosovo "sused Crne Gore". Ako to nije antisrpsko stanoviste ja ne znam sta je.

Naravno tzv "demokratama" saveznik je svako ko je protiv Srbije i srpskih interesa jer te demokrate rade za strane sluzbe protiv sopstvene zemlje(ili barem vecina njih).

filatelista:
Zanimaju me vaša stajališta i gledišta o tome ko su nam najveći saveznici, ko glumata, a ko je iskren prema nama. I što se tiče rešavanja Kosova i što se tiče pomoći u pridruživanju evro integracijama. Na koga se možemo baš osloniti.
Moji favoriti: Crna Gora, Makedonija, Grčka, Slovačka i neprežaljena Francuska
To ti je prazan skup,..

Chedo Kokardic:
Haha Slovenija ciji se predsednik Janez Drnovsek zalaze za cepanje Srbije ili Austrija cija se ministarka inostranih poslova zalaze za isto? Ti si zesce prolupao ako misli da su nam Austrija i Slovenija saveznici :lol: . Austrija i Slovenija su srpski tradicionalni neprijatelji

Jedini srpski saveznici su Rusija i Grcka u Evropi.

Evo pogledajte ovo u vezi Kosova sto se desava. Koje jedine dve zemlje brane srpsko stanoviste? Austrija? Slovenija? Italija? Ili su to ipak Rusija i Grcka

Na zalost nekim "srbima" su toliko isprani mozgovi da vise ne razlikuju ni crno od belog, ni svetlo od mraka, ni dobro od zla.

Hvala Bogu dragome da ih je svakim danom u Srbiji sve manje

RADIKALI DOLAZE
Koliko ja pratim spoljnu politiku, Slovačka se takođe izjasnila protiv nezavisnosti Kosova. Grke nešto slabo čujem ovih dana...

filatelista:
Koliko ja pratim spoljnu politiku, Slovačka se takođe izjasnila protiv nezavisnosti Kosova. Grke nešto slabo čujem ovih dana...
Ma svi uglavno gledaju dali ce amerika uprti prst prema njima i u skladu sa time se tako i ponasaju prema Srbiji! Ako Amerika kaze da je realno resenje nezavinsot Kosova onda sve zemlje u regionu treba da se povinuju ovakvom resenju ma kakvo da je u suprotnosti sa njihovim stavom oko toga!!! Tako da isto to vazi i za Ruse, setite se samo 99, kada nas je nato bombardovao, prvo su se rusi kao usilili i govorili kako nesme niko da nas pipne, a kada su poceli da nas bombarduju okrenuli su se kao toboznji mirotvorci umesto da sprovedu reci u delo dato pre bombardovanja, a ovaj madjar sto vredja i banuje, daleko ce mu biti lepa kuca!!! Po njemu svako ko se neslaze sa njegovim vidjenjem i stavom on ga banuje!!!! To ti je Sadasnja Demokratija u Srbiji!!

Back