Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

evo jos Done

Prilozi

• slike 007.jpg
    slike 007.jpg
    46 KB · Pregleda: 27
  • Picture 021.jpg
    Picture 021.jpg
    87 KB · Pregleda: 39
To nije losa ideja!
Inace mene zanima zasto SOPovi toliko variraju po velicini od jedinke do jedinke!
Ja se nadam da cu nabaviti jednog u sledecih mesec ili dva, ali bi zeleo da znam da li imam neke garancije da ce on biti korpulentan koliko pise u specifikaciji vrste!
Tj muzijak preko 50kg i visina ledjnog grebena od preko 60cm?
Svi pricaju kako su veliki i jaki a ja nesto ne vidi da su na slikama niti veliki niti korpulentni! MIslim to zavisi pored cega se slikaju ali po mojoj proceni prosecan SOPu glava treba da bude do kuka prosenom coveku,a to na slikama nije slucaj!

E pa to ti pricam! Sjajno! Izvini sto pitam posto su te verovatno to pitali, ali da li je Ben iz odgajivacnice Carski-cuvar ili od Gavrilovica ili od nekog treceg?
EEEEEEXTRA SU SLIKE! ZALJUBLJEN SAM U OVE KEROVE! PRELEPI SU!
HVALA TI PUNO! E jesi ti iz beograda ili? Ja nazalost jos nisam imao prilike da se susretnem sa nekim SOPom uzivo iako zivim na prenaseljenom Novom Beogradu :(

E pa to ti pricam! Sjajno! Izvini sto pitam posto su te verovatno to pitali, ali da li je Ben iz odgajivacnice Carski-cuvar ili od Gavrilovica ili od nekog treceg?
EEEEEEXTRA SU SLIKE! ZALJUBLJEN SAM U OVE KEROVE! PRELEPI SU!
HVALA TI PUNO! E jesi ti iz beograda ili? Ja nazalost jos nisam imao prilike da se susretnem sa nekim SOPom uzivo iako zivim na prenaseljenom Novom Beogradu :(

Iz Peđine odgajivačnice.
Južna pruga,

mislis za kupovinu steneta? a kako njega da nadjem?
Hvala jos jednom! krajnje si ljubazan! :)

On će te uputiti. Trenutno nema štence ali zna ko ima. Poslaće ti sliku štenca. Samo nećeš ga valjda čuvati u stanu. po mom iskustvu skoro da nije moguće čuvati ga u stanu, možda samo dok je mali. Čak i kao mali su vrlo živahni i sigurno da trebaš angažovati celu porodicu da bi ga čuvali. čak bi morao da ustaješ ujutru u 4 h da bi ga vodio u wc. Da li si spreman na to?

Ne u stanu, prvo ce dok je mali biti kod mog tate koji zivi u prizemnom stanu sa veliki dvoristem i nedaleko je od mene,a kada poraste vodimo ga da zivi na nasem privatnom splavu (koji je isto na 15min od mene) na Savi gde ce imati ceo kej kao dvoriste :) imao sam ja vucijaka znam koje su obaveze ;) mada ga nazalost nisam imao dugo, samo tri meseca dok je bio mali, jer su mi ga tokom jedne noci ukrali iz dvorista :(
nisi mi odgovorio kako da kontaktiram tog coveka?

Ne u stanu, prvo ce dok je mali biti kod mog tate koji zivi u prizemnom stanu sa veliki dvoristem i nedaleko je od mene,a kada poraste vodimo ga da zivi na nasem privatnom splavu (koji je isto na 15min od mene) na Savi gde ce imati ceo kej kao dvoriste :) imao sam ja vucijaka znam koje su obaveze ;) mada ga nazalost nisam imao dugo, samo tri meseca dok je bio mali, jer su mi ga tokom jedne noci ukrali iz dvorista :(
nisi mi odgovorio kako da kontaktiram tog coveka?

Sta ce ti pas ako ni u jednoj kombinaciji nece biti sa tobom. Pas nije trosed da ga seljakas smesta na mesto. Kako zamisljas da on zivi na splavu a ti negde drugde?
Cinimi se da je to vrlo sebicno.

Tako sto cu da da zivim na splavu celo leto! To nije 5x5 kucica nego oko 150 kvadtratnih metara, a i ako ne spavam to je na 10 min od mog stana, ne brini se nece biti usamljen ker i ako ne bude samnom bice sa bratom, tatom, stricem...imao sam vec vucijaka kojeg smo od silne paznje bili razmazili...opusteno ;)

Back