mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
 18+
 18+  Da brojimo dane?
 Da brojimo dane?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 18+
 18+  Da brojimo dane?
 Da brojimo dane?

Pismo od gospodina Nenada Gavrilovića na engleskom.
Pitajte,već ste me kontaktirali ranije koliko se sećam?

Ne znam možete li da vidite ali izgleda neki domaći ALFovci po uzoru na PETAu koja je sličan linč pitova predlagala sad prozivaju SOPa: https://www.facebook.com/SlobodaZaZivotinje/posts/319741771427865 Još će i mene da linčuju.

Nego, znate koja je biološka definicija vrste? To su u ovom slučaju životinje koje imaju identičnu DNK i broj hromozoma i u slučaju sisara zubnu formulu a parenjem daju plodno potomstvo. Dakle, pas i vuk su sa aspekta biologije i dalje jedna vrsta pa im glavni argument pada u vodu.
 Nego, znate koja je biološka definicija vrste? To su u ovom slučaju životinje koje imaju identičnu DNK i broj hromozoma i u slučaju sisara zubnu formulu a parenjem daju plodno potomstvo. Dakle, pas i vuk su sa aspekta biologije i dalje jedna vrsta pa im glavni argument pada u vodu. 
 Salu na stranu, kaze da se pocelo sa stvaranjem rase '81.
 Salu na stranu, kaze da se pocelo sa stvaranjem rase '81.Dobra godina!Salu na stranu, kaze da se pocelo sa stvaranjem rase '81.