hogarboy
Početnik
- Poruka
- 5
stenad SOP-a
zenke od 150 do 200 eura
muzijaci od 200 do 250 eura
zenke od 150 do 200 eura
muzijaci od 200 do 250 eura
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospodine Hogar, kod vas su stenci 200 evra sto ne znaci da je kod svih ista ta cena. Stvar je odluke odgajivaca kolika ce biti cena njegovih pasa. Po meni, realna cena pravog primerka rase je upravo oko 500 evra, gore - dole, zavisi od oca i majke, predaka... sop nije pas, slozicete se, koji treba da se nabavlja preko oglasa, vec buduci vlasnici treba da obidju vise odgajivacnica, da pogledaju roditelje, provere karakter roditelja, pa ako su roditelji karakterni i zadovoljavaju eksterijerno standard sopa, tada da kupuju. Pravom ljubitelju i istinskom poznavaocu namenskih pasa cena sigurno nece biti prevelika.
Pozdrav svima na temi.
Ljudi, ova rasprava o cenama je smesna, naravno da bi mi svi voleli da se stenci prodaju po sto vecoj ceni jer psi uopste nisu jeftin hobi. Istina je da svako odredjuje cenu za svoje stence ali cene koje se spominju nisu realne, bar ne jos. Psi koji idu van zemlje treba da se prodaju po puno vecim cenama.
Na koji nacin i po kom kriterijumu su neki psi zasluzili da se njihovi stenci prodaju po visim cenama od vecine stenaca? Koliko su placeni psi ciji stenci ce se prodavati po ovim cenama?
Po mom misljenju ovo je pas koji je pokazao da zna da zastiti : http://www.somborskenovine.co.rs/e-novine/pdf/br.2920/strana02.pdf
Treba li ovu kuju izbaciti iz priploda zato sto ima crven nos? Gospdin Gavrilovic je napisao standard, on ga je i dopunio. U jednom od razgovora mi je rekao da su mu se bolje pokazali psi sa crvenim nosom. Kod vecine rasa to nije mana ali kod sopa jeste, jer nekolicina ljudi misli tako.
Bilo bi lepo kada bi se ljudi koji se registruju da bi postavili jedan post i predstave...
pozdrav
nije nam bitno sto nam jedan pas lici na CC, drugi na rota,treci na mastifa,a ako budemo imali srece cetvrti ce liciti na Blua.burek 1
Re: Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)
Ljudi ovo vise nigdje ne vodi nemamo 3 ista psa, a nesto se busamo da imamo rasu nemamo nista.
Evo jedan moj predlog da pokusamo ovo sve zaustaviti ova prepucavanja i presipanja iz supljeg u prazno, da se okupi par odgajivaca onih vecih i buducih vecih da dodju do Nenada Gavrilovica i da se proba dogovriti ta dopuna standarda i da se svi vodimo sa jenim standardom, a ne ovako svi razlicito cak neki u odgajivacnici od 10 pasa nemaju 2 ista a busaju se sa 300 stenaca godisnje to je sramota cista ............................
burek 1
Re: Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)
Nikola tvoje kujice su obadvije lijepe i ja nemam nista protiv crvenih pecurki, ja bi samo volio da imamo pse u tipu kao sto je tvoja zuta kujica i nista vise, smatram da bi svi trebali da tezimo ka tome. pecurka nije problem ali su problem psi koji su rotasti, dugodlaki sa kratkom njuskom sa podignutim usima itd...
rave,cvrste,misicave.sape su okrugle,velike,dobro zatvorene i zaobljene.