Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

A šta ti to Bundisave radiš, rušiš rasu bre.
Kao mali Saša ti je kriv, to kuče nema veze sa onim što pričaš, mali te je provalio kako tučeš pse i sa čim sve ukrštaš pa sad hoćeš da ga overiš u svetu sopova, to je mnogo pokvareno sa tvoje strane, mnogo si kvaran. A znaš da kažeš nešto za Batu kako se on ophodi sa psima i kako te je prozivao da puštate borbe.
Ti si kao neki provokator u ovoj rasi. Pa da želiš dobro rasi ne bi radio to što radiš. Ja sam takvog temperamenta da ne mogu mirno da posmatram nepravdu i burno reagujem, zato i ne učestvujem na forumima.
Kakvi su tvoji psi, Bata je lepo napisao o onoj tvojoj ženki kojom se ti još ponosiš, pa to nema ni 50 cm u grebenu a povukla je na pita 100%,
a dobro znaš da je procurila informacija sa kojim sve rasama pariš sopove prodajući ih kao sopove.

Zbog takvih kao što si ti rasa ne stoji u mestu već ide u nazad i odgajivači bi pod hitno morali nešto da urade po pitanju takvih nazovi odgajivača kao što si ti.

pozdrav Bata Brdo.....

bez komentara.................o procitanom.....................

Uparili smo Medu i Asku i nadamo se da je sve ok.............

Goran iz Grdelice i Dejan iz Vranja su nam potvrdili da su kuje ostale skotne ................otac Medo Romanijski..............psi ce da dobiju rodovnike .....................................

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena:
pozdrav Bata Brdo

slobodan za parenje Medo Romanijski

URL=http://img138.imageshack.us/i/picture223.jpg/]
picture223.jpg
[/URL]

A šta ti to Bundisave radiš, rušiš rasu bre.
Kao mali Saša ti je kriv, to kuče nema veze sa onim što pričaš, mali te je provalio kako tučeš pse i sa čim sve ukrštaš pa sad hoćeš da ga overiš u svetu sopova, to je mnogo pokvareno sa tvoje strane, mnogo si kvaran. A znaš da kažeš nešto za Batu kako se on ophodi sa psima i kako te je prozivao da puštate borbe.
Ti si kao neki provokator u ovoj rasi. Pa da želiš dobro rasi ne bi radio to što radiš. Ja sam takvog temperamenta da ne mogu mirno da posmatram nepravdu i burno reagujem, zato i ne učestvujem na forumima.
Kakvi su tvoji psi, Bata je lepo napisao o onoj tvojoj ženki kojom se ti još ponosiš, pa to nema ni 50 cm u grebenu a povukla je na pita 100%,
a dobro znaš da je procurila informacija sa kojim sve rasama pariš sopove prodajući ih kao sopove.

Zbog takvih kao što si ti rasa ne stoji u mestu već ide u nazad i odgajivači bi pod hitno morali nešto da urade po pitanju takvih nazovi odgajivača kao što si ti.

2qjm61e.jpg

VUcko 11 meseci
ojpe3d.jpg

rmofn4.jpg

Beti 11 meseci

121y3no.jpg

Crni 11 meseci

GLEDAJ pa PLACI

1z178xs.jpg

Volga dva ipo meseca, ovako treba da izgleda stene, ako se razume iole malo u pse.

ifs8s1.jpg
:worth:

Ovo je stene od doticnog,Sashe,81: :dash:

Evo dokaza kaliko se razumes u pse , vidi pa se hvali ;ludima.

A uskoro cu pustiti i video zapis, ja mislim da ces uzivati.

Dao si ime odgajivacnivi Snaga i Cast,dali ovo stene ima neku snaguili tvoji psi neuhranjeni nikakvi,vidi sta si ucinio od njega ,a cast ti to i neznas staje.

Ovo ti je zadnje da sam odgovorio na tvoje provokacije ,jer ja imam preca posla, a nezasluzuje paznju jer si pokazao koliko vredis i kakve su ti namere..

Poslednja izmena:
Evo mene posle dve godine nepisanja i necitanja nikakvih clanaka o Sopu.Vidim da se nista nije promenilo i da se i dalje trvete oko glupih stvari.Pozdrav za Pedju,Jevdju i Disija.Batu sa brda necu da pozdravim jer mi je muka od njega.Ma ne zbog pasa nego ga svaki dan vidjam a i uzurpira mi komp

Zorane, bilo bi lepo da ponovo vidimo Dona i mislim da nisi u pravu kada kažeš da se nista nije promenilo. a ako na tvoje mišljenje dosta utiče ova svadja izmedju saše i bunde, znaj da je ova svadja jedna od retkih za duže vreme, bar sto se tice foruma.

Morate da shvatite da su svadje normalna pojava medju ljudima i ne može posle jedne svadje sve da se baca u vodu.

Jevdjo druze,da li si ti to nabavio sopa ili se meni samo cini.Ljudi pregledao sam samo zadnje tri strane i odmah vido svadju pa sam zato tako i odreagovao.Ranije je bilo zaista mnogo svadja i ja nisam zeleo da ucestvujem u tome.Don je dobar pas,4 god i 4 mesca,veoma poslusan i hvala Pedji sto mi je odabrao dobro stene.Uskoro cu postaviti Donove slike.Veliki pozdrav svim ljubiteljima Sop-a.

Pozdrav Zoki, ne sumnjam da je Don odličan. Kako si ti?
Svađe se pojave i nestanu ali trudimo se da sve regulišemo tako da sve bude okrenuto sradnji i napretku rase. Biće mnogo drugačije kad se svi ljudi upoznaju i popričaju o svemu, ja poznam veliku većinu ljudi i ubeđen sam u to. Verujem da posle izložbe koja će se održati ove godine cela stvar sa sopom krenuti nabolje sa mnogo većom saradnjom među odgajivačima.

Pedjo pozdrav,evo nije lose.Radim dosta pa nestizem bas da se posvetim nekim drugim stvarima.Uspeo sam da pregledam zadnjih 15 stranica i vidim da se gotovo sva paljba osula po Bati.Ti znas da ja tu nemogu da budem objektivan jer sam ozenjen njegovom rodjenom sestrom a i stalno sam sa njegovim psima.Te pse je licno odabrao Nenad i poslao ih Bati,stojim iza toga.Meni licno se tu svidja Meda i ova crna zenkica koja je stvarno izuzetna.Mislim treba je videti uzivo,gotovo perfektna.Ostale pse ne bih da komentarisem jer je to stvar ukusa.Znam samo da se kuje pare iskljucivo po nalogu Nenada i da Bata to postuje.

Back