Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

184157632_1c5b20b7f4.jpg

Ова крволочна звер је једне посебне расе............, то је : МИЉАКОВАЧКИ ПРЕКОПЛОТАШ !

Kakvih takvih? Pa ne bih rekla da se poznajemo. :confused: :confused: :confused: Izvinjavam se al samo sam odgovorila na sliku posto mi se bas dopao pas, bez obzira sto nije sop. A ionako se u temi nista ne desava vec poprilicno dugo tako da mislim da malo sale da se tema aktivira nikome nece smetati, al ocito smeta tako da ... nista.

Зоранов Дон је чудо, а такође и његов брат Бак, у то сам се лично уверио, баш је велика беба, воли да се игра, уз то је невероватно брз, са својих 14 месеци изгледа колосално. Да нам покаже колика је маза Зоран му је извадио кост из уста баш када је почео у сласт да је ломи, и уз то је остао савршено миран.

sop:
Da li si video i Lunu, interesuje me komentar? Zasto niko ne pise o njoj? Napokon sam dobio slike i pokusacu da ih prosledim.

Video sam i Lunu. Ona je pre imala zmiju na leđima, sada se to ne vidi, pošto je izvorni SOP, povukla je na vuka, boju i karakter u smislu nepoverljivosti tako barem kaže njen vlasnik, ali pošto su toga dana bili vakcinisanii Luna i Bak, nismo bili u mogućnosti da "družimo" sa njima. Inače Bak je non-stop uz Lunu, ponaša se kao njen čuvar. Zanimljivo je to da je prilikom vakcinisanja vlasnikova ćerkica od otprilike svojih 8-9 godina držala glavu Baka, dok je vlasnik Bata bio iza nje. Slična situacija je bila i sa Zoranovim Donom. Naime on je jednom rukom držao Bakov vrat a druga ruka, tj. podlaktica je bila u Donovim čeljustima i na opšte čuđenje svih prisutnih na Zoranovoj podlaktici nije bilo ni traga zubima. Koliko mi se čini ovo im je bila prva vakcina u starijem uzrastu. Inače Don je stvarno beba. Jedini problem je kada se igrate s njim, sigurno će te se naći na zemlji posle njegovog skoka, osima ako nemate preko 100 kg.

Back