gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
a kakvi su naši muškraci
daj neki savet za dresuru
e vide li ti kako ode ova tema u tri lepe
daj neki savet za dresuru
e vide li ti kako ode ova tema u tri lepe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

... reče Gigule, dodajući ORIGANO u šerpu sa KUĆNIM LJUBIMCEM !!!gigule:eeeej ukusi su različiti![]()
gigule:e vide li ti kako ode ova tema u tri lepe![]()

Sto posto sam saglasan sa pudlompudlala:Pa ako je coveku bas zapelo da uzme SOP-a, i to muzjaka, neka uzme, moze bez problema da angazuje profesionalnog dresera ili da psa posalje u "internat" -skolu dresure na obuku...
A pre nego sto uopste unese stene u kucu/drvoriste neka se dobro posavetuje sa iskusnijim vlasnicima, procita literaturu...
ne ne ne nego ruzmarin ... ti voliš sa origanomkrvolok:... reče Gigule, dodajući ORIGANO u šerpu sa KUĆNIM LJUBIMCEM !!!![]()

e izivni opet ti...nemoj se ljutiti ali sad ozbiljno ... ukusi su različiti !!!!!!!!!!!zoran69:Ok,evo i ja se slazem spudlom.Sop je izvanredan pas,ali morace kod tebe da ide na dresuru i nemoj da ti padne napamet da ga pustas u borbu.Onda ces dobiti jos agresivnijeg psa a to ti netreba.Daj boze da u Srbiji ljudi shvate koliko je ovo dobar pas,onda nebi trosili tolike pare na manje vredne pse,tipa nemackih ili americkih.Ovaj pas ti je ko nes,tri u jednom.Odlican cuvar,radni pas i verovali ili ne moze da sluzi i kao lovni.Ako neverujete onda odgajite jedno stene pa ce te se i sami uveriti.
'ajde važi !!! A za super ego nemoj se mnogo nervirati : dešava se to i ODRPANOJ i DRONJAVOJ Jagodici !!!gigule:ne ne ne nego ruzmarin ... ti voliš sa origanom![]()
![]()
šala šala
e ajde da poštedimo ozbiljne ljude ovih gluposti
kvarimo temu
proradio mi super ego :shock:
![]()
![]()
zoran69:Jedino su hrtovi brzi psi od njega.