Cao,
da li ima Stomatologa iz Republike Srpske koji su zavrsili aprobaciju u Bayernu?
da li ima Stomatologa iz Republike Srpske koji su zavrsili aprobaciju u Bayernu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage kolege, hajde molim Vas da sumiramo, da li je Telc i OSD seritifikat priznat u svakoj pokrajini, jer od raznih informacija, više nisam sigurna, svi nesto forsiraju Goethe.
Neke pokrajne priznaju sva tri neke ne. Goethe i TELC su Vam najsigurniji, medjutim, najbolje je da proverite na zvanicnim sajtovima date pokrajne. Sve to tamo pise, sigurno.
To je isto kao da pitate koji se fakultet lakse zavrsava, u Nisu il Novom Sadu? S obzirom da svejedno morate proci iste knjige, najiskreniji odgovor je da faktor srece igra veoma bitnu ulogu, kao i pri svakom ispitu...Postovane kolege,
Mozete li mi reci u kojoj pokrajini je po Vasim iskustvima najteze poloziti FSP a gde malo lakse?
Hvala
Pitanje za kolege doktore. Da li imate preporuku za nekog provereno dobrog posrednika? Hvala na odgovoru. Pozdrav svima ????
Ima li neko iskustva sa izjednacavanjem diplome u Hessenu i da li je tacno da ne mozete da radite ni kao Asistent sve dok cekate odgovor?
Cao ljudi
Evo nakon polozene aprobacije i godinu i po dana rada u Reha-Klinici, razmisljam se da mijenjam posao.... Ima li neko iskustva na anesteziji?
Da li pisati Bewerbung sam ili pustiti nekome da ga pise? Na netu je more nekih ponuda, ni sama ne znam sta je ispravno.
Hvala unaprijed!