hvala na odgovoru i čestitam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolege moze li neko da me prosvetli vezano za podnosenje zahteva za vizu. Da li se mi prijavljujemo za plavu kartu i visokokvalifikovane strucnjake ili na listu cekanja za zaposlenje sa izdatom saglasnoscu od savezne agencije za zaposljavanje? I da li neko zna koliko se u ovom drugom slucaju ceka na termin? Za plavu kartu je prvi slobodan termin tek 8.5.
Hvala unapred!
. Udružio bi se sa još nekim da prevedemo plan i program studija med.fak N.SPostovane kolege,da li je neko prevodio Plan i program Med,fak.u Novom Sadu?
Pozdrav,
može li mi neko pomoći vezano za literaturu koja se korisiti za ispit (Aprobacija).
Ja koristim Innere Medizin - Herold 2016 i uz to Innere Medizin in Frage und Antwort. Ili je jedna dovoljna (što bi me radovalo) ?
Koju literatutu koristiti za Hirurgiju?
Pokrajna je Bayern (Oberbayern).
Hvala.
Lijep pozdrav![]()
Regierung von Oberbayern
Med.fakultet Universitet Pristina
Zahtev za aprobaciju predala 20.01.2016
Aprobaciju dobila
09.03.2017
Majo ,da li ste prilikom predaje za Approbaciju ,predali plan i program studija pristinskog med. fakulteta
Pozdrav
Pozdrav svima,
Kao i mnogi ovde tako i ja sam predala izradu aprobacije u Bayernu (Regierung von Oberbayern), posto vec zivim u Nirbergu. Tu sam vec nekoliko godina posto suprug radi ovde. Nakon silnih papira koje sam predala, na kraju Curriculum/Studienbuch traze. Ja sam zavrsila Medicinki Fakultet u Novom Sadu. Da li ima neko iskustva sa ovim ? Je li to moguce da oni traze prevod knjige od preko 100 strana i to prevod koji se ne moze u Srbiji odraditi ?! Ono sto ne razumem pricala sam sa kolegom koji je sa mnom studirao, on tvrdi da njemu to nisu ni trazili. Radnog staza nemam u Nemackoj, samo u Srbiji. Inace covek koji se bavi izradom aprobacije me je zvao sa skrivenog broja i pitao da li sam radila bez aprobacije vec u Nemackoj i kako je to protivzakonito.
Kolege ako moze neko da mi odgovori da li prvo moram da staziram u Srbiji da bih trazila posao u Nemackoj, ili to mogu i bez staza? Interesuje me jer ove godine zavrsavam studije za stomatologa.
Hvala, unapred.