Veoma sam zahvalna svim koleginicama i kolegama koji su nesebično podelili svoja iskustva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage kolege,
sledece nedelje dobijam plavu kartu na osnovu spajanja porodice, jer supruga radi vec godinu dana u Bavarskoj (isto kao lekar), Moze li se podneti zahtev za BE bez ugovora o radu? Znaci li sta za BE ako imate boraviste?
- - - - - - - - - -
sta znaci stari program? Diplomirao 1996. Da nije prestar program( prva generacija po 6 godisnjem planu)...
Drage kolege,
sledece nedelje dobijam plavu kartu na osnovu spajanja porodice, jer supruga radi vec godinu dana u Bavarskoj (isto kao lekar), Moze li se podneti zahtev za BE bez ugovora o radu? Znaci li sta za BE ako imate boraviste?
- - - - - - - - - -
sta znaci stari program? Diplomirao 1996. Da nije prestar program( prva generacija po 6 godisnjem planu)...
Drage kolege , dobila sam posao u Bavarskoj i neophodne su mi informacije sta tacno treba da prikupim od dokumenata za Berufserlaubnis ? Ako bi neko bio ljubazan da podeli svoje iskustvo bila bih zahvalna . Pozdrav![]()
Jedno pitanje , ako neko moze da mi odgovori. Konacno sam uspela da dobijem praktikum u jednoj bolnici u BW. Personalleiter nije bio siguran da li mi treba Beruferlaubnis ili mogu bez toga da radim. Mozda je neko imao slicno iskustvo... Ja imam ovde vizu ( plavu kartu, muz je nosilac) , tako da mi bar te formalnosti nisu problem.
Pozdrav drage kolege.
Ja sam specijalizant u Srbiji koji paralelno sa "kruženjem" uči i nemački jezik "od nule". Nadam se da ću do specijalističkog ispita stići do B2/C1 nivoa!![]()
![]()
Zahvalan sam svima na obilju (različitih) ali opet korisnih informacija. Pravila igre se, da se primetiti, često menjaju
U "Telegrafu" sam pročitao da će srpske vozačke dozvole početi da važe od januara 2017. godine. Bar neka zavrzlama manje...![]()
Meni je potrebna ta knjiga, vec par nedelja pokusavam da je nadjem.
Mail:
aleksandar.trickovic@gmail.com
Hvala unapred.