Quantcast
J
Reakcija
7

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Postovana Koleginice hvala puno na pozitivnim vestima. Bas sam bio zabrinut u vezi toga. Sad mi sledi jos jednom mukotrpan posao trazenja nove klinike. Ako Vam bude bila potrebna bilo kakva pomoc mozete me slobodno kontaktirati. Puno pozdrava.
  Postovana koleginice, Vi ste pre par dana odgovorili na moj post u vezi promene naziva klinike na Beruferlaubnis u NRW. Mozete li mi reci jel to sigurno, i da li znate za neki takav slucaj. Puno pozdrava.
  Kolegenice,koliko sam vas razumela,preporucili ste agenciju koja ima pripremni kurs u Thurau.Jeste li polozili Fsp ili Pkt?Pozdrav
  Cao. Vec duze vreme tj.oko 2, 5 god.ucim nemacki jezik. Medjutim ne mogu nikako da polozim test. Polagao sam na TELC. I nisam polozio. Naime zadaju testove gde su odgovori dvosmisleni a ima puno novih reci de ih nema u drugim zvanicnim knjigama.
  Cuo sam da postoji neka for a tj.trikovi po kojima mogu da se rese testovi I da se polozi. Jas am pitao par profesora. Oni kazu da ne znaju te trikove.
  Znas li mozda ti da mi preporucis nekog profesora koji ce da me nauci te trikove kako da polozim test ili ako ti znam, ako ti nije tesko molim te posalji mi. Bas sam u nekoj panici sad oko toga jer ucim a nisam mogao da polozim, a bacio sam tolike pare.
  Molim te pisi mi ili ovde ili na imejl: zivotjelep88@gmail.com
  Iskreno,
  Kolega doktor medicine, iz centralne Srbije.
  Koleginice da li bi mogla pomoci da dobijem jedno mesto u Klinici gde si sada trenutno? Imam polozen B2 Nemackog i trenutno sam u De trazim posao, rado bih dosla da radim ukoliko im trebaju lekari. Puno pozdrava i srecna Nova godina.
  Draga jadja ,ja sam dobila neke informacije u vezi sa PKT,ali sam licno odustala od ovog ispita obzirom da me jos niko nije zvao,a TELC B2 C1 medizin je svugde priznat,a PKT samo u par pokrajina..Uglavnom znam da se sprema iz knjige Deutsch für ärztinen und ärzte,zatim sa sajta www.imed-komm.eu,i iz skripte freiburg international academy,koju ja nemam ali mislim da je neko ostavio sa foruma pa pokusaj da "izcackas",na ispitu se dobijaju neki latinski termini koji se prevode u jednoj recenici na nemacki,zatim razgovor lekar pacijent,i mislim da je jedan deo objasnjavanje odrdjene procedure koja se radi pacijentu ..Ima takodje aufklärungsbogen za razlicite procedure CT, MR,kateterizacija srca,ekg, test opterecenja,uz srca, bronhoskopija, gastroskopija, antikoagulantna th

  Teba ocekivati pacijetna sa bolom u grudima dif dg, akutnim abdomenom, trombozom dubokih vena , ili periferna arterijska bolest ......Eto...ako sam malo uspela da pomognem drago mi je...:)Srecno!!!
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top