E to vec ne znam nazalost..ako uspem da ga vidim ponovo tokom pauze pitacu ga. On je na vaskularnoj cini mi se..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav
ako je nekome potrebna neka knjiga, ovde je moze naci
https://vk.com/topic-54184945_30422588?post=220[/QUOTE
Da li se ove knjige smiju skinuti ili je to protiv autorskih prava?
Naravno :-). Ali ako ste u Nemačkoj, ne bih to savetovao...
Nije valjda... Nisi imao sreće ili si malo više vremena provodio skidajući preko torenata? Ako nije tajna jesi li prošao samo sa novčanom kaznom ili su ti upadali sa specijalcima i cimali po sudu (čitao sa o tim suludim varijantama)?
Pozdrav,
da li bi mi neko rekao koliko vremenski treba da bi ti odgovorila Frau Kuban iz Stutgarta? Jutros sam joj poslala poruku u vezi termina za Fachsprachprufung Medizin,ali ne odgovara. Da li mozda znate koliko puta se u toku meseca polaze ispit? I Da li je neophodno da imam Sertifikat Good Standig za dobijenje BE,s obzirom da nemam radnog iskustva i nisam clan lekarske komore. Hitno mi je potrebna informacija. Hvala unapred na odgovoru.
Ukratko, Bayern iskustvo:
Posle 18 meseci podneo zahtev za aprobaciju.3 meseca nikakav odgovor, niotkoga. Online pratio proces, jednog dana pojavi se unvolstaendige dokumente, bitte schreiben beachten. Sutra stize pismo, traze dodatno jos licencu ili detaljno objasnjenje od nase komore zasto srpsku licencu nemam. Odmah im napisem ovoliki mail sa objasnjenjem, nadajuci se da je samo to dovoljno. U medjuvremenu dobijem papir od nase komore, overim ga, prevedem i posaljem preko prevodioca posto mi na mail niko iz Minhena ne odgovara. Na dan slanja u 5 popodne proverim online, kad ono pise approbation erteilt. Znaci email bio dovoljan, prevodio i slao za dzabe. Ludilo.
Odoh na pivo.
Ja imam samo dokumenta da sam clan LJ.K. i da nemam ljekarsku gresku,je li znaci da mi treba jos Licenca? Ili samo da im objasnim putem E-mail-a?