Pozz kolege.Mene interesuje pretklinika tacnije mikrobi-postoje li oglasi za ta radna mesta,da li je moguce dobiti tu spec.?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz kolege.Mene interesuje pretklinika tacnije mikrobi-postoje li oglasi za ta radna mesta,da li je moguce dobiti tu spec.?
Pozdravi za kolege. Cuo sam da Njemacka od Nove godine uvodi novi zakon za dr van eu koji hoce da rade u de,tako da moraju prvo poloziti approbation pa onda raditi kao dr. Taj zakon stupa na snagu od 4.2014. Ima li neko info o tomu?
Razgovarao sam sa nekim tipom iz Bugarske koji organizira interview za bugarske dr. I tako mi kazao te info. Meni je to glupu. Mada je od Nijemaca svasta ocekivati. Nisam nigdje nasao na sluzbenom sajtu te info da ih potvrdim. Ako budu istinite bit ce uzas to ispuniti.
Pozdrav kolega....pratim forum vec duze vreme jer sam i sama jako zainteresovana za posao u Nemackoj...razlog zbog kojeg se obracam konkretno Vama je taj sto sam i ja "generacija po Bolonji",zavrsavam fax za nekoliko meseci ali bih da se o svemu detaljno raspitam na vreme... Ako vam nije problem,napisite nesto vise o Vasem iskustvu,da li ima neke razlike zbog Bolonje...od nekih ljudi iz okruzenja sam cula jako lepa iskustva ali sam se po internetu nacitala svakakvih prica...
Izvinite na uznemiravanju i unapred hvala na razumevanju!
P.S. Zelim Vam srecu na "ispitu izjednacavanja"!
Kolege, zna li neko pojedinosti o novom zakonu za koji se prica da ce stupiti na snagu 01.04. sledece godine? Ako je vec istina da nece vise biti moguce zaposliti se bez aprobacije, da li ce onda bar oni koji se do tada zaposle imati vremena da poloze aprobaciju kao i do sada, ili definitivno svi koji nemaju aprobaciju gube pravo na rad posle 1.4.? Da li ce se sam ispit aprobacije menjati? Hvala unapred na odgovoru! U pitanju je vrlo uznemirujuca vest za nas koji smo sad zavrsili fax..
Obavestenje iz Landesärztekammer Thüringen:
http://www.laek-thueringen.de/wcms/DocsID/120404-33798-CM-3604180972
Veoma bih voleo da gresim. Ostaje da vidimo da li ce isto vaziti i za druge pokrajine.
Veliko hvala za odogovor. Nadam se da ce postojati sansa za tu pokrajnu,malo mesto nije nikakav problem dokle god nije daleko od HH