Srpski lekari u Nemačkoj

Ako je nekom potreban prevod na nemacki studijskog programa MF Novi Sad engleska skracena verzija izdanje 2001.MF ovaj program izdaje onima koji su zavrsili po programu pre bolonje.
Bice na raspolaganju oko 15.06.2017.
Zainteresovani mogu da me kontaktirati na zokssa@gmail.com
Napomena:
Studijski program "Nije overen od strane tumaca"
Znaci u ponudi je samo prevod,potrebno je da Vi nadjete tumaca koji bi Vam udario pecat.
Cena je vrlo povoljna.

Ako je nekom potreban prevod na nemacki studijskog programa MF Novi Sad engleska skracena verzija izdanje 2001.MF ovaj program izdaje onima koji su zavrsili po programu pre bolonje.
Bice na raspolaganju sledeće nedelje.
Napomena:
Znaci u ponudi je samo prevod,potrebno je da Vi nadjete tumaca koji bi Vam udario pecat.
Cena je vrlo povoljna.

ja imam Fallbuch Pharmakologie ,ako ti nesto znaci.
Možeš li mi je poslati bozidar.banjac@gmail.com

- - - - - - - - - -

Hvala puno. Evo mail newliferoad72@gmail.com :
- - - - - - - - - -

Hvala puno, sve pomaze. Evo mail newliferoad72@gmail.com. Ja jos uvijek cekam u zraku, bez ikakvih informacija i nemam pojam hocu li morati na GWP u Bayernu pa da se obezbjedim na vrijeme :)

Ako nije problem možeš li je i meni poslati bozidar.banjac@gmail.com

Objava s jedne Fb grupe koja daje pouzdane informacije, ukoliko neko nije već pročitao:)
¨Unsere Freunde von der Regierung Oberbayern haben ja "offiziell" zum 1.4.17 die FSP für Ärzte in Bayern eingeführt. Egal, ob Approbation oder Berufserlaubnis.
Jetzt gab es ordentlich Ärger mit den sogenannten Altfällen, also Anträge, die weit vor dem 1.4.17 gestellt wurden, und solche Anträge, bei denen die Ärzte schon mit Berufserlaubnis gearbeitet haben.
Anscheinend gab es da gewisse "Proteste", die dazu geführt haben, dass sich die Regierung Oberbayern beim Ministerium für Gesundheit in Bayern eine Ausnahme haben genehmigen lassen: Ärzte, die bereits vor dem 1.4.17 mit Berufserlaubnis in Deutschland gearbeite haben, müssen KEINE FSP machen. Gott sei Dank.
Unklar bleibt, wie lange derjenige mit BE gearbeitet haben muss. Ich warte mal ab, was da passiert. Diejenigen, die zu diesen Ärzten gehören und sich schon zur FSP angemeldet haben, sollten ihre Anmeldung zurückziehen.¨

Napomena:
Program je u PDF formatu moguce je slanje mejlom.
Cena je vrlo povoljna.

Objava s jedne Fb grupe koja daje pouzdane informacije, ukoliko neko nije već pročitao:)
¨Unsere Freunde von der Regierung Oberbayern haben ja "offiziell" zum 1.4.17 die FSP für Ärzte in Bayern eingeführt. Egal, ob Approbation oder Berufserlaubnis.
Jetzt gab es ordentlich Ärger mit den sogenannten Altfällen, also Anträge, die weit vor dem 1.4.17 gestellt wurden, und solche Anträge, bei denen die Ärzte schon mit Berufserlaubnis gearbeitet haben.
Anscheinend gab es da gewisse "Proteste", die dazu geführt haben, dass sich die Regierung Oberbayern beim Ministerium für Gesundheit in Bayern eine Ausnahme haben genehmigen lassen: Ärzte, die bereits vor dem 1.4.17 mit Berufserlaubnis in Deutschland gearbeite haben, müssen KEINE FSP machen. Gott sei Dank.
Unklar bleibt, wie lange derjenige mit BE gearbeitet haben muss. Ich warte mal ab, was da passiert. Diejenigen, die zu diesen Ärzten gehören und sich schon zur FSP angemeldet haben, sollten ihre Anmeldung zurückziehen.¨

Hvala za info, ja znam slucaj kolegice koja je predala 2015 za aprobaciju, znaci vec ima BE i poslali su joj papir da polaze FSP, i nije jedini slucaj. Ja cekam od oktobra 2015, bila sam u Minhenu prije 2 sedmice i rekli su mi da nisu sigurni sta se desava sa mojim slucajem, iako se vratilo od vjestaka krajem januara ove godine ali da bih za svaki slucaj trebala potpisati saglasnost za FSP: Meni je ovo u Bayernu isto Danteov pakao. Nigdje kraja. Da barem kazu treba na GWP pa covjek bi znao na cemu je. Najgore je ovo cekanje.

Back