"Српски генерали добили поруку: Не напуштајте Србију"

Lov na srbe i dalje traje.... a zapad nam glumi prijatelja nisu to ni rusi samo da se zna.Kako da se odbranimo?Fala bogu nema gde nas nema po svetu pocnimo da ih ubijamo,palimo im sume,nafne terminale,fabrike samo tako ce nas ostaviti na miru.
prvo neka krenu srpski gastarbajteri, koji žive i rade u zemljamam zapada...a hvale vučića, šešelja i miloševića

Lov na srbe i dalje traje.... a zapad nam glumi prijatelja nisu to ni rusi samo da se zna.Kako da se odbranimo?Fala bogu nema gde nas nema po svetu pocnimo da ih ubijamo,palimo im sume,nafne terminale,fabrike samo tako ce nas ostaviti na miru.

Одакле ти то да нам Запад глуми пријатеља? Јасно су нам рекли по сто пута да смо стока и да ће и даље тако да нас третирају, јер је тамо много осветољубивости за раније поразе, а ово није Србија која је разрешила Велики рат.

А у другом си у праву, али ми смо ратници, а не терористи, а ово је век тероризма. Чак и Принцип није био припадник чисто српске организације.

Одакле ти то да нам Запад глуми пријатеља? Јасно су нам рекли по сто пута да смо стока и да ће и даље тако да нас третирају, јер је тамо много осветољубивости за раније поразе, а ово није Србија која је разрешила Велики рат.

А у другом си у праву, али ми смо ратници, а не терористи, а ово је век тероризма. Чак и Принцип није био припадник чисто српске организације.
Pa vi ste prvi izabrali da budete rusopatoguzi

Ja sam baš primetio da se C0NSIGLIERI nešto naoštrio u poslednje vreme a i od
Pobedonosceva očekujem da krene u akciju čim se vrati sa krstarenja. :eek: :per:

Kao investiraju kod nas daju nam kredite da nam pomognu a ustvari kozu nam deru.ratnici jesmo ali znamo i da ubijamo,setimo se crnih trojki to nam danas treba kako u zemlji tako i u svetu da zastitimo srpsku drzavu i narod od neprijatelja.:mafijas:

Back