Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 103.538
аутроска тема
Групица добро организованих и плаћених ,од страних служби, индивидуа је данас блокирала цео град , блокирала ГСП и људи , РАДНИЦИ , су морали пешке да иду са посла и то након мукотрпног рада .
Видела сам човека како у колицима гура дете , дете инвалид и плаче каже "шта нам ово раде "?
Видела сам уморне људе који чекају превоз и превоз који је блокиран и онда сам видела другу групицу блокадера који су аутомобилима пролазили преко барикада , тј пустила их полиција и смејали се народу који је на аутобуским стајалиштима и узвикивали из аутомоблила ," ПУМПАЈ " и "еБО ВАС вУЧИЋ"
њима је било смешно , њима је то заебанција , све што раде је за њих нека врста занимације која је добро плаћена а људи који раде не могу да иду на посао и са посла кући јер им то ови страни плаћеници не дозвољавају .
И онда сам видела како говоре да желе изборе а ја се питам да ли они заиста верују да ће неко да њима да свој глас , њима , тим људима који за новац страних служби блoкиraju Србију , малтерирају уморне раднике ..
не дам им свој глас и не дам им Србију !
Da bi se Srbija mogla nekome dati, prvo bi se morala imati.