Не дам им свој глас и не дам им Србију!

аутроска тема

Групица добро организованих и плаћених ,од страних служби, индивидуа је данас блокирала цео град , блокирала ГСП и људи , РАДНИЦИ , су морали пешке да иду са посла и то након мукотрпног рада .

Видела сам човека како у колицима гура дете , дете инвалид и плаче каже "шта нам ово раде "?

Видела сам уморне људе који чекају превоз и превоз који је блокиран и онда сам видела другу групицу блокадера који су аутомобилима пролазили преко барикада , тј пустила их полиција и смејали се народу који је на аутобуским стајалиштима и узвикивали из аутомоблила ," ПУМПАЈ " и "еБО ВАС вУЧИЋ"

њима је било смешно , њима је то заебанција , све што раде је за њих нека врста занимације која је добро плаћена а људи који раде не могу да иду на посао и са посла кући јер им то ови страни плаћеници не дозвољавају .

И онда сам видела како говоре да желе изборе а ја се питам да ли они заиста верују да ће неко да њима да свој глас , њима , тим људима који за новац страних служби блoкиraju Србију , малтерирају уморне раднике ..

не дам им свој глас и не дам им Србију !

Da bi se Srbija mogla nekome dati, prvo bi se morala imati.

аутроска тема

Групица добро организованих и плаћених ,од страних служби, индивидуа је данас блокирала цео град , блокирала ГСП и људи , РАДНИЦИ , су морали пешке да иду са посла и то након мукотрпног рада .

Видела сам човека како у колицима гура дете , дете инвалид и плаче каже "шта нам ово раде "?

Видела сам уморне људе који чекају превоз и превоз који је блокиран и онда сам видела другу групицу блокадера који су аутомобилима пролазили преко барикада , тј пустила их полиција и смејали се народу који је на аутобуским стајалиштима и узвикивали из аутомоблила ," ПУМПАЈ " и "еБО ВАС вУЧИЋ"

њима је било смешно , њима је то заебанција , све што раде је за њих нека врста занимације која је добро плаћена а људи који раде не могу да иду на посао и са посла кући јер им то ови страни плаћеници не дозвољавају .

И онда сам видела како говоре да желе изборе а ја се питам да ли они заиста верују да ће неко да њима да свој глас , њима , тим људима који за новац страних служби блoкиraju Србију , малтерирају уморне раднике ..

veruj mi, savršeno me boli *U* kome ćeš ti dati,...

*U*= uvo

аутроска тема

Не њима блесава жено. Студентској листи!

Jel ti znas nekog da postuje pametnog u Srbiji ?
Da kaze pametan si covek, moram da razmislim cim pricas da vidim sta tu sve ima....?
Ne znas...
Ako cujes dfa neko kaze pametan si covek, to znaci da mu trenutno odgovara ono kakve stavove imas, pazi stavove, to nije ni blizu isto kao razmisljanje..
nema nikakve veze sa razmsiljanjem...
To dovoljno govori kakvi su odnosu u Srbiji...
Ne govori Srbima, ali npr dodje poslovni amerikanac, sve sam mu rekao sa tom recenicom, to nije vozac kamiona ili neki latinos u USA, nije ni red neck, aaaaa, eeee , u recniku i to je to , daj pice mala i da idemo da se kresnemo...

Ameri ne mogu da se uzimaju za primer, jer Srbi ne srecu amere...kao sto Srbin koji se doseli u BG ne srece Beogradjane...gde ce da ih sretne...na ulici ih nece prepoznati , verovatno se ne znaju , mogu da budu i komsije, ali nece se sretati...

Uostalom pitajte decu koji je profa pametan koji nije pa slusajte odgovore, ne mora da upoznate te profesore iz skole ali ce vam biti jasno ko su vam deca...
nemam pojma o čemu pišeš

Back