Srpski bog je bog svih naroda

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
Na vama je da procenite da li je ovaj čovek u pravu i normalan. Evo šta čovek kaže o vrhovnom Srpskom Bogu:

Interesantna družina, sve neki stand up komičari. Šteta da sam propustio takvu žurku.

Kako ja sad svoju decu ne bih poslao kod njega da izučavaju veronauku? Mnogo je bre vulgaran. Ne bira reči kada kaže: “Bog je6e zemlju odozgo kroz kišu i ostale radnje, a ona rađa.”

U redu bi bilo kada bi rekao kako kosmos (bog) pogađa Zemlju kometama, asteroidima i meteorima, preko kojih šalje genetički materijal, iz kojeg vremenom (kroz mutaciju) nastaje život. Sa tim bih se nekako i složio.

Ovaj čova je, međutim, seksualno nastran. On bi bez predigre odmah da se natanka.

Šta vi mislite?

Na vama je da procenite da li je ovaj čovek u pravu i normalan. Evo šta čovek kaže o vrhovnom Srpskom Bogu:

Interesantna družina, sve neki stand up komičari. Šteta da sam propustio takvu žurku.

Kako ja sad svoju decu ne bih poslao kod njega da izučavaju veronauku? Mnogo je bre vulgaran. Ne bira reči kada kaže: “Bog je6e zemlju odozgo kroz kišu i ostale radnje, a ona rađa.”

U redu bi bilo kada bi rekao kako kosmos (bog) pogađa Zemlju kometama, asteroidima i meteorima, preko kojih šalje genetički materijal, iz kojeg vremenom (kroz mutaciju) nastaje život. Sa tim bih se nekako i složio.

Ovaj čova je, međutim, seksualno nastran. On bi bez predigre odmah da se natanka.

Šta vi mislite?
Interesantno tumacenje delovanje boga. I on se slovi vernikom, zar ne? Svaka budala tumaci boga i njegovo delovanje na covecji um.

Slobodan Lj. Živković je očito narcisoidna ličnost koja “sve zna”, jedino ne zna kako to “zna”; takvih gurua, proroka, mahatmi, mesija... je bilo otkako je svet postao. Ako je dovoljno, rečit uspe da zavede grupu ovaca kojima on postaje pastir, i onda ih šiša, muze i kolje po potrebi. Tako su u novije vreme nastali i mormoni, a u staro vreme mnogo religija.

Slaviša K. Miljković je govorio istinu, mada nekonvencionalnim rečima. Jedna od osnovnih molitvi je nekad bila “Slava Kyrcu stvoritelju sveta”. To nije ništa neobično i svi popovi ovoga sveta se mole Bogu ocu. Kako je naš otac postao naš otac? Prosto tako što nam je je6ao majku; a ovi što se zgražavaju na ideju da su prvobitne religiozne procesije bile, u stvari, rituali plodnosti koji su se završavali seksualnim orgijama, neka malo pročitaju istoriju religije.

ima budaletina koji se kriju iza nikova i onda misle da su hrabri i da znaju, pa sude o drugima.
inače za navodne znalce da pojasnim reč "demijurg".
to je ženska osoba, poznatija kao dažboginja, mati, materija, sveti duh, negativan princip iliti popularno nazvan đavo(đavolica).
umišljeni se kriju, a ništa nisu uradili.
Slaviša K. Miljković je simbolikom reči objasnio značenje, jer ne može bez srbskog jezika da se da tačno objašnjenje.
ja nešto dadoh čovečanstvu - REŠENJE GORDIJEVOG ČVORA, a vi možete da laprdate i jajarite do mile volje. ;)

Back